24 FEBRUARI



Ännu en tisdag och semledagen. Jag har inte kunnat sova alls mycket inatt. Jag vaknade nästan varje timma utav att jag drömt en mardröm och sen hade jag svårt att somna om varjde gång, ett sms mitt i natten förbättrade inte saken heller.Skoldagen gick hyffsat fort även om jag var helt slut och väldigt trött, vi gick till bageriet och köpte semlor ockcå och det gav mig ju lite mer energi iallafall. Idag känner jag för att bara ligga i soffan, äta goda saker och titta på tv, så det är vad jag ska göra idag. Inte så mycket helt enkelt. Egentligen borde jag plugga matte men ne det orkar jag helt enkelt inte. Pappa ska åka och hämta min symaskin som vart på lagning idag också, lycka.

DAGENS OUTFIT


Skinjacka Only, halduk lindex, randigt och jeansleggins ginatricot, rosa nagellack mavala och ring hm

JAG LÄR MIG


Har precis skaffat ett nytt redigeringsprogram så jag testar lite här. Och det här är min första bild. Kan inte säga att jag är jätteduktig eftersom jag lyckas få mit hår gult/orange på varje bild men det kommer väll. Emelie "den såkallade photoshopparn" blir väll glad nu, haha.

BLOGGEN

funderar på att ta bort bloggen, har inte bestämt mig än men tror det.....

DUKTIGA TJEJER


Min klocka ringde klockan åtta imorses, så det var en riktig sovmorgon alltså. Halvtio var jag i skolan och på vår enda lektion idag skulle vi göra klart en uppgift och vi blev klara elva så då gick vi och åt äckliga hamburgare i matsalen och efter det bestämde vi oss för att vara två duktiga tjejer. Vi tog vårt pick och pack och gick till Stadsbibblan och gjorde en jättesvår uppgift på 40 sidor. Så skönt att den är klar nu, känns som en stor lättnad att äntligen ha det klart. Nu ska jag göra banan med choklad i ugnen, ciiao!

BÄTTRE BILD


Här har ni en bättre bild på vad som blev mitt igår, tror jag behåller väskan.

Örhängen 59 kr Glitter
Väska 299 kr & Solglasögon 59 kr ginatricot
Nagellack 39 kr Kicks.

RANDOM SÖNDAG

Godmorgon sunshines. Min dag började med en mysig frukost med mamma och pappa. Alltid lika mysigt att gå upp och sätta sig vi bordet med familjen på morgonen, man börjar dagen mycket bättre då. Just nu ligger jag här i sängen med min randiga pjyamas och lyssnar på musik,Chris brown min baby.  Skulle inte tacka nej till den rösten. När jag sjunger här hemma ropar alltid min bror att han får ont i huvudet? haha va? jag som har en så himla fin stämma! haha. Fast iof skulle väll inte passa sig att ha en killröst kanske.Gårdagen var helt okej. Vi var i villastan hos jacob hela kvällen. Allt var bra tills folk började tro fel saker om mig. De som känner mig veta att jag aldrig skulle göra så mot någon. Blev faktiskt riktigt besviken när jag blev anklagad för både det ena och det andra. Min söndag ska bestå av plugg för det mesta och lite senare ikväll ska jag ut och jogga nere vid sjön. Efter det blir det ett långt bad, gossip och onethreehill. Har börjat gilla söndagar, idag gör jag det iallafall.

IKVÄLL

Nu ska jag börja göra iordning mig för kvällen. Och om en stund åker jag hem till lisa med fanny för att fixa det sista. Vi hörs imorgon, ha en fin kväll.

NYTT

Dagen har spenderats på stan med Mamma och bästavännen fanny. Jag hittade en hel del. Och jag och fanny hittade en fin väska så vi slog till på den båda två men jag är osäker om jag ska behålla min eller inte? Bilder kommer...

JAG VILL SHOOPPA

Jag är så sjukt sugen på att shoppa, vill köpa vårkläder, så himla sugen på vår nu! Men känns inte riktigt som vädret håller med mig eftersom det är minusgrader och massa snö ute.


Fint ifrån monki

SÖTT


Kom hem ifrån skolan för någo timma sedan. Och Engelska provet är avklarat och det gick helt okej. Så skönt. Nu ligger jag i soffan och tittar på The city. Ikväll vet jag inte vad som händer beror på vad jag känner för, menmen. Får väll se.

DAGENS OUTFIT

Jeans som jag fixat till lite själv, svart linne åhlens, väst hm och skor converse.

VÄLDIGT STRESSIGT

Vaknade på bra humör idag. Men det har hänt väldigt många saker som jag inte räknat med idag. Sett massor av mäniskor man inte vill träffa. Men bäst av allt ! Sista lektionen så började vi plandera vårat projektarbete som vi ska ha i estetiskt verksamhet, och det kommer bli skitbra! Kan inte säga vad det är än men ni kommer få veta tillslut. Halvfem slutade jag idag också=inget liiiiv! Kul! Nu har jag massa plugg att göra. Också väldigt kul! Har ett engelska prov på fredag som jag inte börjat plugga på än, så hinner inte skriva mer nu men senare eller imorgon.

SOV SÖTT

Nu ska jag stänga av datorn och hoppa in i duschen, äta kvällsmat och göra allt annat som ska göras innan jag lägger mig. Kommer dock inte hinna plugga något innan mina ögonlock stängs av trötthet. Inte bra alls eftersom jag inte öppnade böckerna någonting idag. Gud vad trög jag är. Behöver verkligen plugga egentligen, men får inget gjort. Jaja, få väll hoppas jag är duktigare och gladare imorgon somsagt, Godnatt.

IMORGON BÄR JAG...


Transparent

INTE MIN DAG IDAG

tröttsamt. Inget går min väg idag. Vill bara lägga mig ner och gråta som en liten bebis, vill bara ligga kvar i min säng hela dagarna, vill bara stryka ett streck över en heldel. Jag orkar inte dethär! Men jag måstemåstemåste, hela tiden. Plugget tar död på mig också. Så nu ska jag äta mat och sätta mig och inte ha något liv vid böckerna, och oj vad kul, Verkligen! Men jag är iallafall glad över att jag har Emelie, min goa och söta Emelie! Utan henne skulle jag väll förmodligen gått runt som ett fån i skolan och trillat och gråtit över allt möjligt. Men emelie får mig alltid på bra humör. (och matilda får jag inte glömma. Tycker om dig tjejen även om det blev lite bitchigt ett tag, haha. Ja som sagt inte min dag idag, då det mesta tycks gå fel) Ikväll ska jag klippa min kompis syters pojkvänn. Och sen ska jag sova, ska försöka somna tidigt så att jag förhoppningsvis vaknar på bättre humör till en bättre dag. Vi hörs senare, i ett förhoppningsvis lite positivare inlägg.

BEIGE,RANDIGT OCH FEJKSKINN


skinnjackan är en julklapp, skor converse, byxor, randigt och stickat, ginatricot, väska ?, sjalen är mammas.

14:37 DAGENS

enekelt, vitt linne hm, hög midjekjol och kofta ginatricot, och strumpbyxor och jacka såklart.

VET INTE VAD MINA KRAFTER KOMMER IFRÅN

Men igår fick jag värsta energikicken. jag städade en del av mitt rum, gjorde iordning en sånn där ånggrej för ansiktet, gjorde inpackning smörjde in mig och noppade ögonbrynen. Liksom shit, är mina lata dagar borta nu eller?haha. Jävligt gött är det för energin håller fortfarande i sig! Nu ska jag fixa naglarna, garderoben (ska försöka få ordning där) och städa klart garderoben. Kika in i bloggen senare så ska jag försöka lägga in dagens outfit. Inget speciellt idag.

SLAPPSÖNDAG


pluggpluggplugg. Imorgon börjar skolan och jag ska börja ta tag i allt plugg. så jag slipper känna mig stressad hela tiden! Jag säger alltid såhär men nu ska jag verkligen göra det ! Orkar inte gå runt och vara stressad jämt. Nu ska jag duscha och göra mig iordning inför natten. Imorgon blir det en kort första dag i skolan. 9.30-12, perfekt start på veckan. Fast måste dock dit lite tidigare för att lämna in några arbeten. Ska fösöka få in ett inlägg innan jag gå imorgon. Godnatt

HAPPY VALENTINE

Har glömt önska er alla söta en fin allahjärtansdag. Själv tycker jag att den här dagen är överskattad. Mycket. Visst om man har pojkvän så är det säkert mysigt men dagen ställer bara massa krav. Aja, bitterkärringen har talat, hehe. Jag har iallafall silkeslent hår nu. Efter min nya inpackning. Snart ska vi äta fyrarätters och titta på meodifestivalen. Imorgon blir det hemfärd emot borås ♥

MIN DAG



sitter inne nu med Patricia. Vi ha precis kommit in från kylan. har gått en lång promenad vid havet och druckit varm choklad, jag stortrivs här.Sjukt fint väder är det. Längtar tills sommaren, kommer bli så himla bra! Och vet ni? Jag ska förmodligen till båstad i sommar! Så bääst kommer det bli.

DET ÄR HÄR JAG TRIVS SOM BÄST

 
Jag har det underbart härnere. solen värmer och jag myser med hundarna hela dagarna. Om en stund ska vi grilla, jag vet att det är vinter men grilla ska vi. sen blir det bastu. Hörs sen homieeees

NU ÅKER JAG

Jag är uppe med tuppen idag och nu är det Varberg som gäller. Jag har med mig datorn under helgen så om ni kikar in här får ni se vad jag har för mig därnere.

BIO MED TJEJERNA

Klockan åtta ringde matilda mig och sa att jag skulle möta henne i stan halvnio för att gå på bio med michelle, Evelina och två till. Så det var bara att gå ut till bussen och ta sig in till stan. Vi såg Valkyria. Kan väll inte direkt säga att det är den bästa filmen jag sett men jag gillar ioförsig verklighetsbaserade filmer men den här var väldigt krånglig att förstå. Om en stund ska jag försöka sova, om det nu går. Jag ligger och tänker så mycket helatiden så det är omöjligt att somna. Imorgon är det Varberg som gäller och det ska bli skönt att komma bort härifrån faktiskt. Och bara tänka på sig själv. Bara göra det jag själv vill. Det kan vara bra ibland, även om man har sina underbara vänner här hemma

HEART


set ni att bilderna är mycket bättre i dagens inlägg? Jag har nämligen fått låna malins kamera för helgen. Gullungen. Tack malin! Så jag ska försöka knäppa några fina bilder i helgen. För jag ska nämligen fira min allahjärtansdag vid kusten med familjen. Jag känner att jag behöver ta det lungt ett tag nu så jag ska ha en helg för mig själv med massa god mat, godis, ansiktsmaskar, hårinpackinar och bastu. En perfekt allahjärtansdaghelg.

17:07

stentvättat Ginatricot, Väst och linne h&m, på fötterna hade jag mina mcboots.

EN DAG PÅ STAN MED MALIN


1. Malin ville ha ett kort på mig så man fick väll ställa upp, hehe
2&3. Hittade ett par jeansshorts men kan inte bestämma mig om jag ska gå tillbaka och köpa dom? 350 kr kostar dom.Fina.
4. Min mat
5. Chai té
6. En av borås gator

Blev en sväng i stan med malin idag. Riktigt skönt att träffas och prata. Vi har så mcyket att ta igen! Kommer ihåg hur tajta vi var. Gick inte en enda dag utan att vi träffades. På helgerna frågade vi inte "vad ska du göra i helgen" var mer "vad ska vi hitta på?" jag saknar tiden då vi två var en! men ingen idé att tänka på det förlutna. Bättre att gå vidare och göra det bästa av situationen. Jag kommer alltid finnas där  malin och jag tror att hon gör desamma för mig.

12 februari

hej bloggen. Jag är riktigt trött idag. Kom hem ifrån joeline två inatt. Men jag var ändå tvungen att gå upp tidigt idag för att träffa malin som jag inte träffats på evigheter, vi ska ta en fika i stan och snacka om allt ifrån himmel och jord. Malin och jag var bästavänner och har kännt varan sen hurlångt jag kan minnas. Nej men nu blev det lite bråttom här som vanligt! Måste hoppa in i duschen och fixa iordning mig. Ska testa mina nya produkter som jag och mamma köpte igår. Skirev mera när jag kommer hem igen, Puss

16:45


Jag nu

WEDNESDAY

Lyssnar på den här låten nu,får aldrig nog av den. Mamma kom hem precis och hon hade handlat, yamie. Fast hon glömde godsakerna jag ville ha, fast om en stund ska vi iväg till någon frisörsalong och köpa shampo&balsam så då springer jag in på ica samtidigt och köper lite gott. Sen lite senare ska jag somsagt träffa joline och se film. Var ju nere i stan och lämnade in mitt CV också, vilket gick bra. Så nu får jag hoppas att jag får ett jobb någonstans. Spelar faktiskt ingen roll vart jobbet är. Det är ju bara skönt att ha lite extra pengar. Är sjukt sugen på Ben&Jerrys också.


BLACKANDWHITE


JAG ÅKER IN TILL STADEN

Nu ska jag åka in till stan en stund och lämna mitt CV. Efter det ska jag träffa Joline som jag inte har träffat på evigheter. Innan jag åker ska jag bara ta mig något fort att äta. Vi hörs senare, PUSS

IDAG BÄR JAG LACK SOM EN ASSECOAR


kläning monki, kjol hm, kofta ginatricot, svart lackväska som jag hittat här hemma, på fötterna får mina converse eller ett par boots sitta, det har jag inte bestämt än.

VÄLKOMNA

Har fått en hel del nya läsare de sista dagarna och jag vill bara hälsa er välkomna och det vore kul om ni stannade. Om ni undrar något är det bara att säga till. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för att åka ner och lämna mitt CV på lite olika ställen. Ska försöka fota en dagens outfit om en stund. Så titta in lite senare så får ni se hur jag ser ut idag.

MINA FAVORTBLOGGAR

Vilka bloggar läser jag?

Kenza- kenzas
 jag älskade den här bloggen för något år sedan men på senaste tiden tycker jag att hon blivit tråkig och hon uppdaterar inte alls lika ofta men det blir ändå kul att kolla när man följt bloggen så länge.
Lisa- lisaplace
Lisa verkar vara speciell och jordnära. Jag älskar hennes kläder och hennes sätt att fota och skriva på. Hon uppdaterar inte så ofta men det gör ingenting för hennes inlägg är oftast genomtänkta och bra så det blir lite extra roligt att titta på dom.
Rumi- fashiontoast
Kommer inte riktigt ihåg vart jag hittade denhär bloggen men det här är en tjej ifrån calofornien med koll på allt som har med mode att göra. Är nog min absoluta favoritblogg.
Elin- stylebykling
Sveriges modeikon! Elin kling blir bara större och större i Sverige. Hon är unik, speciell och vet vad hon gör.

JAG KALLAR DETTA SNYYYGGT


ÅTERIGEN BARA TEXT

sitter och skriver en bokrecension och snart ska jag göra klat de andra sakerna som ska vara klara efter lovet, så har jag hela lovet framför mig sen. Om en stund ska jag hoppa in i duschen, ta på mig något och göra mig iordning för just nu är det mysbyxorna och en kofta som gäller.

GODMORRN

Hallå! Kunde inte alls somna igår. Låg bara och tänkte mer och mer för hur mer tiden gick. Men jag ställde klockan på nio i morses så att jag ska försöka vända om på dygnet, så blir det mycket lättare att somna sen när skolan börjar. Plus att vi har en del plugg nu på lovet också. Sjukt tröttsamt men jag ska försöka göra lite grann idag så slipper jagtänka lika mycket på det hela tiden. Sen ska jag nog också ner till mormor och morfar en stund och sen ska jag somsagt iväg och simma med Matilda. Ja, då här ser min dag ut, nu ska jag göra mig något att äta och se på veckans avsnitt av the city. Vad ska ni göra idag?

NATTNATTI

Har smörjt in mig med nattcreme och borstat tänderna och nu sitter jag här  med datorn och ett glas oboy. Imorgon ska jag in och simma med Matilda (jag vet inte vad som har hänt med mig men jag måste ha slagit i huvudet eller något). Sen ska jag och mamma kanske ut och köpa tyger för att jag vill börja sy. Som jag alltid gjorde föut. Nej nu ska jag sova, kramar.

MIN NYA FINA

min nya fina vitröda phone som pappa kom hem med för någon dagsedan. Jag visste inte att jag skulle få den men rätt som det var låg den här hemma och väntade på mig!Och oj vad glad jag blev.Jag är riktigt nöjd med den än sålänge. Tack så mycket pappi

SMILE, YOU NEED IT


SOMMAREN KÄNNS LÅNGT BORTA



Tiden då vi skulle sluta nian. Dagen innan avslutningen grillade vi vid sjön och badade, det var fullt med knott och allt kändes bra men samtidigt jobbigt. jobbigt att lämna allt. Nu när jag ser tillbaka på tiden inser jag hur mycket allt förändrats på ett halvår och att det aldrig kommer tillbaka. Jag saknar sommaren, då jag var brun och fräknig

PASTA, HEMMAGJORDA KÖTTBULLAR, BABYTOMATER OCH GOSSIPGIRL




Sitter och äter mammas mat och tittar på gossipgirl, så glad att det är tillbaka. Jag missade ju säsongspremiären igår men nu går reprisen på kanal5 och det är ju så bra. Om en stund ska jag hoppa in i duschen och ha lite hemmaspa här hemma.

EN NY VECKA


Imorses ville jag bara ligga kvar i sängen hela dagen, men jag tvingade mig upp.

Precis innan jag skulle åka in till stan igår för att simma med matilda så ringde jag för att titta när badhuset stänger och deras svar var: nu! så att åka och simma var bara att glömma. Så vi gick till friskis och gymmade istället. Och efter det gick vi till ica och köte morötter och dip! sen åkte vi hem till mig. Tittade film och sådär. Idag har jag träningsvärk och det är ju himla mysigt (Y) haha, eller inte.  Nu ska jag dricka upp mitt té och äta mina ostmackor. vi hörs senare

SÖNDAG 090208

hallå bloggen. Nu har jag vaknat och ätit lite och jag är på ett sånt humör då jag inte vill visa mig ute alls. Känner mig inte alls fin idag. Men jag ska in till stan för att träffa Matilda för att åka och simma. Påvägen hem ska vi köpa med oss dip och sånt gott för att titta på gossipgirl. Så sjukt kul! Och riktigt skönt att den nyasäsongen börjar ikväll. Gårdagen var förresten helt okej, alltid kul med tjejerna. Men nu har fanny åkt till sälen och jag kommer inte träffa henne på en vecka. Lite ensamt.


SKA UT

Nu har jag precis ätit mat med familjen och nu är håret och sminket  klart och i högtalarna är det hög musik som gäller. Nu väntar jag bara på att Fanny och matilda  ska bli klara så att vi kan åka in och träffa Evelina och kompani för att åka upp till Philip. Tycker det ska bli kul att fanny ska med också, för imorgon åker ju hon till sälen så jag kommer inte träffa henne på hela lovet. Oj vad jag kommer sakna henne.


ikväll har jag på mig min spetströja och en tight kjol under. Vi hörs inatt eller imorgon!

PICTURING ME THEN PICTURING YOU



Ligger här halvtdöd och lyssnar på musik samtidigt som jag halvsover, ska ta och hoppa in duschen om en stund så att jag vaknar till lite, eller så kanske man ska ta och sätta på en film och dega lite till. Äsch jag gör det min kropp låter mig göra. Har tränat lite idag också, haha ja! Jag har tagit mig friheten att göra några sittups och såntdär shit, jag måste nog vara sjuk. haha. Men grejen är att jag ofta bestämmer mig för att jag ska börja träna för att orka mer och sen gör jag lite lätta övningar hemma men slutar efter några dagar eller några veckor. Och när jag köpt gymkort så har jag använt det några gånger och sen haft massa ursäkter för att jag "inte hinner åka till gymmet" jag är nog ingen träningsmänniska helt enkelt men det kommer väll när jag får ännu ondare i kroppen och ryggen, då blir jag väll tillslut tvungen. Nu ska jag gå ut till mamma och ta över halva soffan, byye

GÅRKVÄLLEN

Allt började med att Fanny skrev till mig tjugo i åtta på msn att vi skulle åka åtta och då satt jag där i myskläder och käka godis så jag sprang in i duschen och skyndade och mig som satan, och när jag står i duschen hör jag min mobil ringa men jag tänker att jag inte hinner svara men då ringer det på hemtelefonen istället. Och vem är det som ringer ? Jo fanny såklart: Jag skooooja ju bara! haha den stööörda jäveln. Men vi åkte väll ner till stan vid niotiden, då satte vi oss på en restaurang och åt pizza. Efter det åkte vi upp till Tobias i villastan. Nu ska jag äta lite frukost och piggna till. Lite senare ska jag räffa Fanny och vi ska förmodligen hem till en kompis till mi. Vi hörs senare. Puss!

NYTT I GARDEROBEN, ALLT IFRÅN GINATRICOT


1. Stentvättade jeanslegging 299 kr
2. Ett par jeansleggins till i beige 199 kr (älskar dom! Jag har svårt för att hitta byxor som sitter riktigt bra men dehär är perfekta!)
3. En långärmad spetströja, 79 kr (rea)


Riktig nöjd med alltihop.

STICKAT, EN FAVORIT.


Min nya fina vita stickade kofta som är midjekort och mjuk kommer bli en ny favorit. 199 kr, ginatricot.

ÄNTLIGEN.

Är jag hemma tidigt, för igår var det min sista dag på APU:n jag fick en fin chokladask och massa kramar och de sa att de gärna ville att jag skulle praktisera där i tvåan också. Så himla kul. Idag gick jag upp tidigt för att gå till skolan, springa vinterjoggen och göra ett matteprov. Vinterjoggen tyckte inte min idrottslärare att jag skulle göra eftersom det snöade så fasligt mycket i morses så jag styrketränade istället och matteprovet gick jättebra! Min mattelärare rättade det direkt och berättade att jag fick VG! JAg gjorde några slarvfel vilket vart surt men det är så skönt att ha det gjort nu. Jag blev iallafall klar med provet vid halvelva då jag gick till stan en snabbis och shoppade lite (inbillar mig att jag kunde göra det som belöning för att det gick så bra på provet  jag varit så nervös för) Om en stund ska jag försöka fota mina nya kap

JAG VET INTE VAD SOM HÄNDER

Men den här veckan har varit sjukt stressig. Apu till sex på kvällarna och plugg till ett prov som ska göras på fredag, det är min prioritering. Men nästa vecka är det lov. Och då kommer jag tillbaka. Godmorgon på er.

WHEN WE ALL SUCCEED


Jag, min storebror och min minsta kusin. Dock bara jag som kunde sitta still, haha, typiskt.

JAG IGÅR


BILD 1: Igår hade jag på mig tröja ifrån topshop, väst hm, och hög midjekjol ginatricot.
BILD 2: Jag och min bror.

RSS 2.0