SMYGTITT

Det blev rätt så mycket köpt på så kort tid ändå. Vad som är i påsarna får ni se lite senare.

Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, klyftpotatis kött och sås, yamie!
Pappa har satt på någon musik i de stora högtalarna i storarummet också, mysigt. Älskar sånna här kvällar.
Imorgon är det sista dagen på året, och dagen är i nästan helt planerat, men det viktigaste är att jag är med min bästa vän, annars spelar det andra inte så stor roll, ha en fin kväll allihop, puss.

14.59 DAGENS


Skinnjacka only, halsduk hm, kläning JC, Väska cubus och skor skopunkten.

ÅTER IGEN...

Så blir det en runda till staden idag, ska köpa ett par saker, ni får se sen vad det blir.

Och vet ni vad jag har i huvudet nu ? Jo slingor....
Tänkte få bortutväxten någorlunda, och få det lite fräschare, efter det utväxta sommarblekta håret.
och vet ni vad ? Jag tog några klipp med saxen i mitt hår igår också! Så nu känns det fräscht igen! haha, jag kan få sånna ryck ibland.
Men det blev bra faktiskt, jag går ju linjen frisör på gymnasiet så jag har ju erfarenheter eller så, hehe.
nu ska jag skölja ut slingorna och sen ska jag dra mig in en snabbis mot stan somsagt,
visar håret plus köpen senare!

pusspuss♥

AMANDA OCH STAN

nu åker jag till stan! vi hörs senare när jag kommer hem.


Idag har jag på mig min leopardtröja, min nya tröja och min stora gosiga halsduk

ÅRETS SISTA VECKA

Godmorgon bloggen!
Jag vaknade nyss av att mamma kom in och väkte mig, och idag känner jag mig riktigt utvilad, så skönt för det har känts som att jag vart så trött hela tiden på sista tiden ! Men idag sprang jag bara upp, tog mig en dusch och käkade frukost. Jag tror att jag blir piggare om jag inte ligger kvar och drar mig för då blir det aldrig av att jag går upp, hehe d: intressant fakta oså.....
Nej men idag så ska jag in till stan och möta Amanda, gå i affärer och sen ska vi sola våra bleka kroppar också, eller aa jag är iallafall en blekfis nu.
Sen ska jag ta och beställa klipptid idag också! Får nog bli toppning och slingning, bara lite slinger så att det blir bättre nu när det solblekta ifrån sommaren håller på att växa ut.

Nej nu måste jag göra iordning mig, hoppas ni får en bra start på årets sista vecka!
Nu ska jag göra mig iordning, pusspuss ♥

FÖLJ MIN BLOGG

http://www.bloglovin.com/blogg/375948/barazahra

JAG VILL HA



De här två mysiga basplaggen vill jag ha. Ni hittar båda på HM.

CHRISTMAS GIFTS



Här är några utav julklapparna jag fick, riktigt nöjd

HAR MYCKET ATT GÖRA

Nu på lovet är det mycket jag måste göra. Tänkte att jag tar och skriver en liten lista här i bloggen så att jag inte glömmer, för det har jag ju rätt så lätt för att göra.

  • Planera inför nyår (allt som måste köpas och så! och det är en av anledningarna till varför jag egentligen inte gillar nyår, det blir så stressigt, och sen tycker jag att det är rätt överskattat, och det blir aldrig som man tänkt sig)
  • Köpa inpackning, kuvertväska, strumpbyxor och nagellack
  • Göra klart inlämningarna som vi fick i läxor över lovet, Hemska lärare har vi
  • Städa garderoben
  • ringa och beställa klipptid.

Ja, det var nog allt tror jag.

FOOD


Mamma räddade min hunger. hehe


VÄRMEN ÄR SAKNAD HÄR HOS MIG

Jag saknar turkiet otroligt mycket, om ni inte vet det så var jag där i somras, helt underbar resa och jag älskade varje minut därnere. Jag ska tillbaka dit, och då blir det min tredje semester i Turkiet. Jag vill till thailand också, det är ju helt underbart att resa iväg, särskilt nu när det är så kallt här hemma. Jag längtar tills man kan gå barbent här hemma.


1. jag på flygplatsen med min rosa resväska.
2. jag och min familj.
3. Jag i det 27 grader varma vattnet.


STAY-UPS


om jag inte har helt fel så började elin kling denna trenden med stay-ups för ett tag sedan, vad tycker ni om det ?
själv tycker jag att, visst elin ser bra ut i det mesta! ,men om jag skulle gå runt i ett par stayups eller någon annan mer "inte-känd" människa så skulle det nog se lite kul ut.

SUNDAY


titta vad fint det är utanför mitt fönster idag.
Träden är alldelles vita och solen skiner, underbart.

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ALLA DESSA FÖRDOMAR

Godmorgon kära läsare, vaknade tidigt idag, och jag är så trött, känns som att jag bara blundat en liten ynka sekund inatt, men har ju faktiskt sovit åtta hela timmar och det är mycket.
Förresten så är jag så sjukt trött på en sak. Hur folk slänger ut sig kommetarer överallt, på olika bloggar, bilddagböcker osv.
Om hur smaaaal någon är, typ som "börja ät",  "vad väger du egentligen", "shit vad smal du är".
Och folk tror att det är så mycket värre att vara smal än att vara fet, visst folk som tycker att de är överviktiga mår ju dåligt för det, men det är lika jobbigt att vara missnöjd med sin kropp om man väger för lite och folk påpekar det hela tiden.
Det är precis som att om man inte har lite hull så har man anorexia, det är så sjukt att jag bara blir arg. Varför kan man inte bara få se ut som man gör ? Och kan folk inte bara inse att det vissa inte kan gå upp i vikt och att vissa har så bra ämnesomsättning så att det spelar ingen roll hur mycket de äter för de går inte upp ändå.
Jag kommer ihåg så många gånger folk sagt till mig att jag borde äta mer men ingen har någon somhelst aning hur mycket jag äter, och när folk har jämfört mina handleder med andras och påpekat vilken skillnad det är.
När jag var yngre och fick höra sådanna kommentarer om mig själv blev jag ledsen och ville inget annat än att opperera in lite fett i min kropp, eller bara dricka ren grädde så att jag kunde säga att jag vägde mer, men nu när jag är äldre så har jag lärt mig att tycka om min kropp och förstått att de flesta elaka kommentarerna beror på svartsjuka.
Men iallafall, sluta att kommentera så onödiga och elaka kommentarer, för det finns tjejer som mår skitdåligt över hur deras kroppar ser ut och de skulle göra vad somhelst för att få en lite kurvigare kroppar.

22:26 LÖRDAG

Jag bestämde mig i sista sekund för att åka in till stan och kika rean med mamma, så det var baraatt hoppa in i duschen och skynda sig. När vi väl kom ner till stan var det fullt med folk överallt och man fick trängas och alla bara gick utan att ens titta upp, och det gör mig irriterad, när folk bara går rakt fram som om dom är ensama i affären, ååååh vad irriterande. Men jag var nog inte riktigt på något shopping humör idag heller, hittade ingenting för ovanlighetens skull men mamma hittade en tröja, så det var ju bra iallafall.
Nu sitter jag här med en påse godis för det missade jag ivarefall inte att köpa med mig, hehe, då skulle ju hela dagen vara förstörd.

Idag ser jag ut såhär;


Skinnjacka only, boots dinsko, ribbade strumpbyxor hm, tunika topshop, nerhasade knästrumpor hm, väska ginatricot och sjalen är en julklapp.

EVELINA ÄR MED I KÖRSLAGET

Ja somsagt så är min vän Evelina med i körslaget, och ikväll hade jag laddat upp med godis och allt annat gott för att se henne sjunga, och så fort hennes kör börjar så är det lilla Evelina som sjunger solo! OCh oj vad chokad jag blev när jag såg henne sjunga där för hela svenska folket på tv, det kändes så konstigt, men det är så kul för henne, jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för henne i framtiden, för det är hon verkligen värd!


ni ser evelina i mitten mellan gry och magnus på bilden längst ner! så söt.

MYSIG JULKLAPP



Jag myser runt här hemma i min nya morgonrock och i min nya hellokittypjyamas,
 julklappar båda två, så mjuka och gosiga.




JOBBIGT MED RUBRIKER .

Jag sitter här hemma och myser och funderar. Ska jag orka ta mig ner till rean idag igen eller ska jag ta det imorgon? Ska jag ringa och beställa klipptid eller ska jag vänta och låta mitt hår bli längre? haha, det är ju frågan. Vilket beslut alltså, hehe.
Är inte på alls bra humör förövrigt idag. Är gnällig och allmänt trött på det mesta.
Igår åkte vi och firade malin, det blev väll sådär lyckat, eller vad säger ni tjejer?
Idag ska jag nog bara ta det lungt, testa mina julklappar, baka med mamma och äta massa godis, gött.
Såna här dagar skulle det vara mysigt med en lite hund vid min sida, typiskt att mamma ska vara allergisk. Men har ju hört att det finns sånna där hundar som allersgiska tål, men undra om det egentligen funkar?
Nu ska jag äta mat Och hoppa in i duschen, då kanske jag blir på lite bättre humör.


ciiiao!♥

NYTT


mina nya fina lejonörhängen, 60 spänn på ginatricots rea.

JULAFTON 08



min julafton i bilder.
lite sent, men kvällen var ju hur mysig somhelst, som alltid.
jag har världens bästa familj, helt klart.

26 DECEMBER

Dagen började med att jag vaknade upp hos Fanny,  pappa körde mig dit igårkväll så vi somnade runt fem imorses.
Jag gick därifrån vid tolv tiden. Då åkte jag hem igen, fixade mig och åkte ner och träffade emelie för shopping och fika.
Köpte ett par skitcoola tigerörhängen på rean faktiskt sen var det inte så mycket att hurra för tycker jag, men får väl ge det en till chans lite senare i veckan. Ni får se en bild på örhängena lite senare, ska bara fota det och sådär. Sen ska ni få se mina julklappar också.
Ikväll ska jag och Fanny troligtvis och fira vår barndomskompis malin, våran bästavän i högstadiet.
Nu ska jag käka geisha och titta shrek2 som är på tvn, haha, sjukt kul!

TODAY




Idag har jag sett ut såhär:
Linne, monki
halsduk & vantar, H&M
tights,Stickad kofta & väska, Ginatricot
Mcboots, dinsko
Skinnpaj, Only



HEMMA HOS ALEXANDRA

hejhej, Julafton igår var perfekt.
Dagen började med att jag gav mina paket till mamma och pappa och efter det gjorde vi oss julfina och gick ner till mormor och morfar för julmiddag. 
Sen gick vi hem och titta på kalle Anka tillsammans med släkten som kommer till oss varje jul. 
Min kusin fick guitar Hero också, så jag och kusinerna satt och spelade det nästan hela kvällen, sällskapsspel spelade vi också allihopa, brainstore tor jag det hette. 
Och jag får inte glömma att säga att det var  Pappa som fick mandeln i år.  
Nu sitter jag hemma hos Alexandra och tittar på hennes julklappar och lyssnar på musik, snart blir guitar hero world tour med hennes småsyskon.

bye .

JULAFTONS OUTFIT



tänkte bara önska er en god jul och visa er hur jag ser ut idag på självaste julafton!
GOD JUL! 

och titta min fina skinnjacka som låg i ett paket på mitt rum i morses!

DAGEN FÖRE DAGEN.

Jag kan inte förstå att det är julafton imorgon. Det känns inte alls så, menmen allt måste ju göras idag ändå.
Just nu håller jag på pch städar rummet och oj vad mycket grejer det ligger här och var! Sen lite senare så ska jag träffa fanny och byta julklappar, mysigt.
Ikväll blir det julskinka, paradis och alladdinasken till uppersittarkvällen med familjen!
Jepp, så jag och pappsen ska åka iväg ikväll och fixa lite choklad osv.
Skriver mer sedan söta läsare.

MINAMINAMINA


nyår säger jag bara !
mina fina skor som ska bli en julklapp ifrån mamma och pappa. Är de inte fina?
puss

JULSTRESSEN

Ojojoj, vad stressigt allt är nu innan dagen alla väntar på, nämligen julafton hehe .
Jag har hittat lite julklappar och så idag men har fortfarande några kvar men det får jag ta imorgon, för det hinns inte idag inte.
Jag kom precis hem ifrån ett springande på stan med mamma och pappa, vi tog drive in på mcdonalds nu på hemvägen så jag är mätt och belåten, men nu ska vi iväg igen, och handla julskinka och allt som behövs, efter det ska jag slänga mig i soffan med en ask aladdin, julmusiken ska vara på och så ska jag slå in julklappar!
Ska försöka blogga mer sedan, med lite bilder och sådär!
Om jag hinner vill säga!
Kramar

EN HALLONROSA JUL



Min dag har än sålänge bara gått åt till att måla naglarna hallonrosa, sitta framför granen och äta aladdin choklad.
Igår gjordes nästan lika lite, fast det blev tittande på grinchen igår också, riktigt kul men mina julkänslor finns inte riktigt, det känns inte alls som att det ärjul om två dagar.
Nej, men  nu måste jag skynda mig! hörs sen söton!

SNYGGO, TYP


jag ligger i min säng med nog yio stycken kuddar, har precis sett klart harrypotter och det är ju lika spännande varje gång, haha, kalla mig nördeN med stor N!
Men iallafall, måste bara säga att kika elin kling! hur fin ? jo hur fin somhelst, sommarsommarsommar, det lockar lite ändå.

KÖPA ELLER INTE?


Dagen iår spenderades somsagt i Stan med alexandra.
1. Ett par skor jag prova och lade undan, funderar på om de ska bli mina och att jag ska ha dom på nyår, vad tycker ni?
2. Jag dricker upp Alexandras frapino, hejohå.

EN GÅRDAGENS


Jeansttights bikbok, tshirt present, skor converse och svart linne hm.

SING STAR

Sitter här hemma hos mammas och pappas vänner, jag och deras dotter på 13 år sjunger singstar och kom just in ifrån en promenad med hundarna, perfekt lördag om man är sjuk säger jag bara.
Nyu ska jag reta småttingarna, sen blir det mer singstar och godis, lägger in dagens outfit och mer imorgon eller när jag kommer hem!
kramar ♥

REDO FÖR STAN



Granen är klädd, julmusiken spelas, och mitt hår , mina naglar och sminket är fixat, Alexandra kommer hit klockan två och då blir det stan och julklappsshopping. Ser ni min tshirt? i like it, en present från kusin.
Min bror ser ni på första bilden längtst upp också, syskonkärlek, hihi.
ni får troligtvis se en hel outfitbild sen, puss!

RÄKMACKA OCH OBOY

jeppjepp, vaknade av att det här stod på köksbordet för någon halvtimme sedan, jag som egentligen bara skulle gå upp och hämta ett glas vatten, men om man ser de där räkmackerna så måååste man bara ta en. Så sjukt gott, min mamma hon kan allt. Mogonen är den mysigaste tiden på dagen tror jag, om man inte är trött, för då är det inte alls lika kul.
Idag står julklappsshopping på listan men jag har inga ideér alls? får väll försökaskriva en lista på det som ska bli köpt, för då brukar det gå lite lättare, men men får väll se hur det går med det. Kameran ska iallafall med, så bilder kommer väll upp under dagen.
Jag är ju fortfarande inte riktigt frisk och pigg, är fortfarande lite hängig och så, så att det blir att följa med mamma och pappa hem till deras vänner. Och dom har ju två söta små hundar där Tova och hugo, och hugo är bara några veckor gammal och eftersom jag knappast kommer få någon hund i julklapp så är det ju bra att jag kan åka hem dit och gosa.

vi hörs senare godingar!

MOVIENIGHT


efter en sväng till kiosken och letande bland alla filmer här hemma så blev det film efter film.
Fannys hår är klart nu också, och riktigt bra blev det! Nu ska vi lägga oss, se på tve och nanna, trötta som vi är, fast somna kommer vi nog inte lyckas med riktigt än! men ha en fin kväll söta läsare, vi hörs imorgon.Har förresten märkt att jag fått lite nya läsare, kulkul,  välkomna!

JAG SKULLE INTE TACKAT NEJ TILL DE HÄR GODINGARNA PRECIS!



Allt är ifrån Monki, en riktig guldgruva.

UPDATE

Har precis käkat kebabrulle eller Fanny iallafall, för mig blev det kycklingrulle, så sjukt gott. Min bror var snäll och sprang över vägen för att hämta det till oss, ibland lyckas han allt få mig på bra humör, hihi.
Granen har ännu inte blivit klädd men julstädningen är gjord i hela lägenheten och ikväll eller imorgonbitti kommer granen förmodligen upp, så mysigt med gran, blir så mycket mer julstämning då.
Men nu så ska jag iallafall göra klart fannys hår, slingor !

SAILOR


Fanny kikade i min garderob igårkväll när hon skulle låna något att slänga på sig när vi skulle gå till kiosken och köpa godis, och det första hon sa var "oj du gillar verkligen randigt" haha, tröjan på bilden är iallafall favvo tröjan, stor mjuk och go.
(lite kul att det ligger en till randig tröja på sängen i bakrunden på bild nr2)

ETT TAG SEDAN


hittade de här bilderna ifrån 40-årsfesten förra helgen, så hade jag mittbena, och visst ser jag nästan ut som en brunett i det?
fint tycker jag iallafall, kläningen jag har på mig på bilden funderar jag att ha på mig på nyår, den är väldigt fin i ryggen, fast ni får vänta tills nyår på att få se det! d:

MIN BOR HAN LÄR SIG NOG ALDRIG


titta vad pappa hittade här hemma igår! hahaha, jezpers regler när han för första gången fick sin månadspeng, haha ! Tror ni han höll något? Svar: NEJ ! särskilt inte nr.1

FÖRSTA LOVDAGEN

vi somnade till filmen the holiday igår så när vi vaknade för en liten stund sedan satte vi på den igen, den är ju så sjukt brabrabra! Vet inte varförmen det känns som att det är söndag idag men det är ju bara fredag, skönt. Om några dagar är det julafton och idag ska vi klä granen. Jag och fanny ska försöka se lite julfilmer också, så vi kommer i lite julstämning. Jag måste köpa mina julklappar också, har ju inte vörjat än... och börjar få LITE panik!
menmen, får väll ta en heldag och hitta det mesta. Igår färgade vi fannys hår också och vi ska slänga i lite slingor under dagen också, eftersom vi inte hann det igår. Det är första lovdagen idag också, härligt. hörs sen söton!

så här såg vår gran ut förra året!

VÄNNERFRIENDS


Sitter här med Fanneey och tittar på vänner, så sjukt kul! Snart ska vi fixa hennes hår, klippa och färga, ni får se hur det blev senare! Sen ikväll blir det kebab med filmmaraton, somsagt! Blir nog the holiday och love actually
hörs sen kära läsare.

JULAVSLUTNINGS-OUTFIT


här får ni se hur kläningen ser ut också!
vitt linne hm, nya kläningen/linnet ginatricot, skärp monki och svarta nylonstrumpbyxor, kom på att jag kan ha kläningen som en väst också! tänk vad snyggt med ett par jeans och "västen öppen" med ett linne under, eller ett par jeansshorts till! skitsnyggt!

KÄMPADE MIG UPP TROTS SJUKAN

Har inte sovit alls mycket inatt, jag försökte  somna tidigt men lyckades inte, min hjärna ville inte stängas av och mina ögonlock ville inte stängas så jag gick upp och åt en lussebulle med mjölk för det sägs att man somnar lättare om man har något i magen. Det säger morfar iallafall. Jag somnade iallafall vid elva men sen vaknade jag vid halvfyra igen och kunde inte somna om direkt men klockan ringde som vanligt vid sextiden och jag var inte helt hundra men slängde på mig kläderna åt frukost och gick till julavslutningen på skolan. När jag kom till skolan satt hela klassen i klassrumet med julmust lussebullar, pepparkakor och ljus över hela bordet. så mysigt var det och efter en stund vandrade vi ner till aulan där min kompis Evelina som ska vara med i körslaget sjönh och Olivia hade gjort en egen geografi, en dans alltså! Hon är så sjukt duktig.
Men nu är jag hemma iallafall och fanny sitter här bredvid och uppdaterar sig med mitt lass av tidningar, samtidigt som vi dricker yoggi yalla.
Ikväll ska vi ha filmmaraton och hårfärgning, jag ska färga Fannys hår alltså, det blir en lite mörkare blond färg med ljusa slingor i. Snart får ni se dagens outfit!


JAG MÅR INTE ETT DUGG BÄTTRE

hejhej, hela dagen har gått åt till att sova och bli frisk, men det verkar inte gå så bra. Min nacke verkar, mina ögon är fortfarande trötta och huvudet verkar sprängas av huvudvärken. Jag har vart hungrig hela dagen också men mina ben har inte lyckats  ta mig till kylskået, jag det är allt synd om mig.
Fast nu har jag iallafall fått i mig lite rostade solroskärnor och yougurt. Jag vill till skolan imorgon, säga hejdå till alla och julfika innan lovet börjar, jag har alltid sån här otur med att bli sjuk (Y)

SJUK

Gutten morgen bloggen !
Igår var jag ju somsagt på Alexandras fotoutställning. Fanny följde med mig dit och Alexandras bilder var hur fina somhelst! som alltid.
På vägen hem därifrån började jag känna mig frusen och varm på samma gång, samtidigt som mitt huvud dunkade, och det är ju självklart att jag ska gå och bli sjuk när lovet börjar! jippey! ne men jag är hemma ifrån skolan idag iallafall och jag tror att jag kan ta mig till julavslutningen imorgon för att käka lussebullar med klassen. Nu ska jag se the hills, äta frukost + dricka mycket vatten, för man blirr väll lättare frisk då? det är vad jag har hört iallafall.


hör sen!

FASHIONTOAST


Hon är ju bara fööör snygg !
Och förresten grabbar, jag  fick inte någon bra bild på linnet jag köpte idag, men har förmodligen på mig det morgon så då får ni se, och jag lyckas få en bild alltså, man vet ju aldrig, later!

SOFIS MODE


sitter och kikar igenom sofis mode, tycker inte alls att det är lika bra som det var förut.I somras älskade jag tidningen och sprang till kiosken varje måndagar för att köpa den, men nja nu vet jag inte riktigt längre! Men det funkar. Titta modellen förresten! vackervackervacker säger jag bara .

IDAG

Morgonen startade som vanligt med att jag inte ville gå upp men vaknade fort när min bror kom in och skrek "men hallo zahraaaa har inte du försovit dig nu?" så jag sprang upp, slängde i mig frukost och pallrade mig  iväg till bussen. Väl där blev jag piggare och piggare för varje minut och jag har varit en riktig energibomb idag, hehe.Fast det kanske inte är så ovanligt att jag är det iof. Vi hade frisörlektion hela förmiddagen och efter lunch hade vi datorkunskap och sen fanns det inget att göra på sista lektionen(arbetsätt och lärande) så vi fick gå hem! jippey! Så det blev att först sätta sig på rescecentrum och käka choklad med sanna och Danni, och sen gick jag till stan en sväng för att titta lite julklappar och då träffade jag linn, elin, malin och kompani så vi drog till mcdonalds och käkade, jepp mer än så har väll inte hänt.Om en stund ska jag iväg till Alexandras fotoutställning med fanny.

DAGENS OUTFIT EN TISDAG


Jag var så trött idag så jag orkade inte ens sitta och lyssna på allt vår lärare pratade om på datorkunskapen så jag smög iväg in på skolans sunkiga toalett och fotade en dagens. Idag hade jag på mig, tröja och väska ifrån ginatricot, svart linne hm, och egensydda jeansshorts som från början var en kjol.
Efter skolan gick jag en stund i stan, och hittade ett skitfint/söt/mysigt linne/klänning, ja alltså jag vet inte riktigt vad man ska kalla att det är, men en slags tunika utan armar, som är svart lite spräckligt med knappar, ni får se det senare!

SNÄLLA TOMTEN

EN SKINJACKA
EN VÄSKA
OCH ETT PAR FINA SKOR

.. skulle inte sitta helt fel.

MÅNDAG KVÄLL

hejs bloggen! sitter i min snobben pyjamas med blött nyduschat hår och tittar runt lite på olika bloggar, samtidigt som min bror irriterar mig, haha, så jobbig är han.
Var och solademed Fanny innan också, på ett ställe där vi inte brukar sola, och jag fick färg faktiskt, eller brukar ju få rätt så lätt med färg men idag blev det mer än vanligt och fräknarna kom fram mera, vilket jag gillar sådära menmen, ser ju ut som jag gör ju. Pappa kom och hämtade oss iallafall och när jag kom hem blev det en stor tallrik med stuvade makaroner ketchup och prinskorv vilket jag älskar!
Imorgon ska jag upp vid sextiden, så jag inte behöver stressa som jag brukar. Efter skolan blir det nog att göra stan och leta klappar eftersom det inte hann/orkades med idag.
Nu ska jag käka godis och ta en cocacola så det blir inga mer inlägg idag,nightynighty


min varma velourtröla har jag på mig över pyjamasen också, gottgott.

TODAY


randigt, enkelt och skönt fick det bli idag, och jeans för en gångs skull.
min randiga tröja i en förstor storlek ifrån ginatricot, jeans ifrån cubus, converse och sen min varma vinterjacka på det.

MÅNDAG, TILLBAKS TILL SKOLAN IGEN.

Vid halv sju ringde klockan imorses och det var bara att vandra iväg till skolan för att återigen uppleva en måndag, fast jag har ju tur som bara går någon timme i skolan på måndagar så jag är redan hemma. Vissa går ju till fyra och tilloch med fem.
Men det är väll bara att tacka och ta emot för nästa termin ska det bli sämre schema har jag sätt...
Nu ska jag ta och käka en riktigt stor frukost, är vrålhungrig eftersom jag inte hann äta frukost imorses, inte bra alls.

AFTER EIGHT, ONE THREHILL OCH MIN VARMA SÄNG.

Allt känns lite bättre efter att jag tröstätit tittat tve och degat, men ännu inte tillräkligt bra. Får väll somna tidigt, och ladda om, så mår jag förhoppningsvis bättre imorgon.

TRÖTT PÅ ALLT


Idag är en sånn dag som inget känns bra, har ingen balans alls i kroppen, jag vill bara sitta inne hela dagen och tycka synd om mig själv med en film och en skål godis, och jag börjar lipa för minsta lilla, vill bara att du ska förstå

TRDJE ADVENT

Det är tredje advent idag och jag kan inte förstå det. Tänk att imorgon kan vi säga "nästa vecka är det julafton" det är sjukt. Drtöjer väll inte länge tills det är vår igen.
I fredags efter skolan var det stan med mamma som gällde, vi letade julklappar till mig. Vi har gjort så det senaste året, att jag fårvälja ut vad jag önskar mig för att det är rätt svårt att köpa annars.
Hittade en hel del fint faktisk och längtar efter att få öppna öch börja använda det.
Har ju själv inte köpt några julklappar, men det ska göras i veckan.

I fredags vart vi hemma hos jakob, tog kvart över trebussen hem och somnade som en stock i min varma säng.
Igår vaknade jag av att linn ringde vid tio och påminde mig om att jag skulle möta henne i stan och en och en  halvtimma.
så det var bara att traska upp. När jag väl var i stan träffade jag mammas kompis son och han sa: du kommer ikväll va? och jag bara: va vad är i kväll ? han : eh mamma fyller ju 40! vi har räknat med dig. haha, det där kändes ju bra! för vi skulle vara där vid två och när jag träffade honom varklockan tolv, men tänkte att jag kommer och käkar vid sjutiden, men så blev det inte för jag kom hem ifrån stan fem i två, och jag bara sprang in i mitt rum, drog  på mig ett svart fodral och slängde i mobilen, läppglanset och resten utav det som behövs i min svarta fina kuvertväska.
jag gjorde mig alltså klar på fem minuter.
När vi väl var där, blev det drinkar och "mingel" och sedan kom en buss och hämtade allihopa (cirka 100 pers) den tog och till en mysig restaurang för golf och julskinkmacka och sen var det bara att hoppa in i bussen igen för att åka till restaurangen som hade hyrts hela kvällen, en hel restaurang med bara massa fint folk. Tiktigt kul faktiskt. Jag gick ioförsig och mötte upp emelie vidd niotiden, vi gick till hem till matilda för att förfesta, men drog senare med michelle och evelina till philip där vi blev kvar resten av kcällen. Riktig mysig dag faktiskt, glömde kameran hemma i all stress men tog massa kort med emelies kamera under kvällen, så ni får se när hon skickar över dom!

I VÄNTAN PÅ SEGOT

sitter här och väntar på fanny a la sego.
håret är fixat, kläderna är på men det är bara att vänta till fanny ringer och säger att hon är klar.
då ska vi upp till vår kompis pojkväns kompis, invecklat men aja.
nu ska jag kika en liten stund på idol innan jag drar , hörs


ha en bra kväll, ska iallafall jag fösöka ha ( titta bilden, haha helt galet vad galen jag är alltså!)

MITTBENA




DAGENS OUTFIT, FREDAG


idag hade jag på mig, vitt & grått linne hm, jeanstights bikbok, kappa ginatricot, halsduk (hm?).
Körde på rakbena för första gången idag också.

JEANSKJOLEN BLEV SHORTS


här ser ni hur det blev, blev nöjd faktiskt! trodde inte det skulle bli så bra.
hade på mig linne från hm, mammas kofta, nylonstrumpbyxor och kängor till.

det var modevisning i skolan idag också, treorna visade upp sitt projektarbete. Olivia gick modell, tog någon bild med mobilen, men det blev väll sådär bra skärpa, haha, min mobilkamera är ju inte den bästa precis, och fick ju dessutom sätta på VGAkamera för att kunna zooma. haha, ni får se sen.

TJENA!

Hemma ifrån skolan nu och har pecis käkat chokladbollar, mumma.
Hela dagen kommer förmofligen ägnas ut pluggpluggplugg, för stora provet är ju imorgon. Det på 200 sidor någonting.
jaja, det går väll som det går, får väll ta och hoppas på att det inte är för svårt bara.
Matilda åkte till thailand inatt också, vad jag kommer sakna henne, hon är borta nästan hela jullovet, bara en vecka på lovet är hon hemma, men då ska vi ha kulkulkul, och oj vilken blekfis man kommer känna sig som..
Gjorde om kjolen till jeansshorts igår förresten! hur det blev får ni se snart!

DENIM


letade efter en tröja i garderoben innan och då hittade jag den här jeanskjolen som jag aldrig använder. Funderar på att sy om den lite, till ett par jeansshorts, och sen slita lite med sandpapper på, tror det kan bli riktigt bra!
Kusins pappa måste bara laga symaskinen först, han är bra på sånna där grejer han.

EN DAGENS



nästan samma som igår, fast utan jeansjackan och med jeansshorts istället.
halsbandet är mammas ifrån hm, jeansshortsen är ett par gamla jeans som jag klippt i,
linne hm, kofta ginatricot och nagellack mavala.

SYND OM MIG

Hallo bloggen. Var helt slut imorses, jag som alltid har varit pigg på morgonen ligger numera varje morgon och trycker på snooze, fattar inte vad som hänt med mig.
Har inte gjort alls mycket denna dagen, bara vart i skolan där vi hade två lektioner, och vi tittade också på julkalendern i cafeterian. Inte årets utan greveholmsslott, de visar ett avsnitt varje morgon fram till jul och man får gå ifrån lektionerna för att se så det är ju perfekt, hur mysigt somhelst att sitta där med pepparkakor och titta.
Och på onsdag åker matilda.M till thailand, så sjukt härligt!Hon bllir kvar där i tre veckor, man kommer sakna henne riktigt mycket, fast hon är ju tillbaka nästan när skolan börjar som tur är.
Har kommit på att jag vill ha en väska i julklapp, en jag kan ha till skolan. Som jag kan ha mina böcker i, för jag tar alltid en liten väska så att jag får bära böckerna i handen och det är jobbigt, jag vet jag har så stora problem & att det är riktigt synd om mig.
sen vill jag ha en skinnjacka också, i mcmodell tror jag, menmen, det återstårväll att se vad tomten kommer med, om det ens blir någon tomte i år ? min mista kusin har ju blivit så stor nu så det kanske inte blir någon.

nu ska jag plugga lite, sen ska jag ner till mormor och morfar. ♥

BYE

Klockan är bara lite över åtta och jag har precis sett klart på både one three hill och Gossipgirl, riktigt bra. Nu hade jag tänkt dricka varm choklad, tvätta bort sminket och lägga mig och läsa tidningen FREDAG som pappa kom hem med för någon dag sedan, sen kanske det blir att jag kikar lite på min hög med plugg också.
hörs imorgon, pussa

WHEN WE FIRST MET


I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend

GOING


lilla bebisen.

SÖNDAGENS


blev ändrade planer idag.
Vi åkte upp till mammas kompis som bor tio minuter här ifrån. Dom har nämligen skaffat en valp, Hugo och han är så sjukt go! Satt bara och myste med honom hela dagen, och så blev det kladdkaka & julmust.
Hade på mig kofta ifrån ginatricot, linne hm, jeansjacka only, svart kjol ginatricot och mina svarta kängor och tjocka jackan till det.

ANDRA ADVENT

Godmorgon!
vaknade för ett tagsedan, möttes utav att adventtsljusstaken var tänd i köket, och kom och tänka på hur fort tiden har gått. Det är redan andra advent och bara några veckor kvar tills julafton, det känns helt skumt tycker jag.
Det var ju inte längesen det var ju inte längesen sommaren började gå över till höst, menmen jul är det snart iallafall.
Idag ska jag plugga hår&kemi, eftersom vi har prov på hela boken som är ca 200 sidor.


00:52

Är helt slut i benen efter att ha gått på stan hela dagen, jag har det ju inte lätt .
men jag tänkte bara säga godnatt för nu går jag och tvättar bort sminket och sen kryper jag ner till sängs, imorgon blir det hår&kemiboken, och ska väll försöka skriva ett par rader också!


puss!

BIO, TWILIGHT


bio med min goding, vi kan nog skratta om det mesta, har alltid kul med dig buuuuse !

PAPPAS DAG

idag är det min pappas dag, min pappas födelsedag.
Mamma väckte mig vid nio imorses, då vi började sjunga för pappa.
Vi gav honom paket, och sen bar det av till göteborg.
Hittade lite smått, men det är sånt jag ska få i julklapp.
Vi åkte hem till Borås igen vid femtiden och då bar det av till thairestaurangen, riktigt mysig ag helt enkelt och det slutade inte dåligare för efter maten blev det bio med bästisfanny, twilight fick det bli. OCh vi blev nog kära i både huvudskådisen och filmen.


jag och min bror är ascoola i bilen påväg hem ifrån götet, så jävla hårda alltså.

IGÅR;


igår gick jag ju hem till matilda och tittade idol och så. men slutade med att jag klippte hennes änglahår, och det blev riktigt bra faktisk, men så fort man ser hennes hår vill man ju bara att ens hår ska växa och bli lika långt på en dag, men sånn tur har man ju inte riktigt.

HEMMA.

Äntligen fredag, och äntligen hemma, mina fötter frös ju till is där ute!
Gick en stund i stan bland alla julståd med evelina och matilda, och evelina har kommit med i körslaget! fatta grejen! lilla evelina ska vara med i tv, så jävla coolt så jag dör.
hon kommernå stort, inget snack om saken.

ikväll ska jag hem till matilda, titta tve och lite sådär.

bilder ifrån matten idag, vi pluggade riktigt hårt alltså !

plugget blir min död.

sitter här med ett ton böcker! just nu skriver jag på miniprojektet och om det går dåligt!
det är så sjukt svårt.
menmen, skulle bara däga att jag inte har dött.. än.

hejsvejs !


TISDAG


idag hade jag på mig en kofta från ginatricot, långt linne från lindex, mysig fuskpälsväst från hm & nagellack från mavala

FÖRSOVNING

hade ställt klockan på kvart i sex imorses så jag skulle hinna äta göra iordning mig och duscha i lugn och ro, men när alarmet ringde imorses så var jag så trött så jag lyckades stänga av alarmet och somna om igen ! jag vaknade klockan kvart över sju, och då går ju min buss.jag ringde till mamma i panik och sa att jag hade försovit mig, och då säger hon att jag bara ska göra iordning mig och så kommer hon och så köper hon med sig frukost och kommer och hämtar mig.vilken lättnad det blev! kände att hela dagen skulle bli förstörd av stressen men så kommer räddaren i nöden, mamma med kycklingvurry baguette och äpple-päronjuice.

MONKI

har precis duschat och sitter i min säng med datan, tvn är på i bakrunden (färjan, och jag fattar inte riktigt nöjet med det?)och så jag myser med pepparkakor.
Bakade lussebullar med mamma innan också, jag älskar att julbaka, man får ju såna julkänslor då.
tittar runt lite på internet också! jag vill ha baskläder!
monki har fina!

får väll be mamma köra mig och fanny till göteborg någon dag (A)
vill ha ett vitt enkelt oversizelinne också!äsch det är mycket man vill ha.

nu ska jag smörja in mig, borsta tänderna och krypa ner till sängs!  är dödstrött, och ska ju upp strax innan sex imorgon och då behövs det ett antal timmars sömn.
natti♥

KLART


nu är mammas och pappas rum äntligen klart! så nu är det bara att flytta in alla möbler igen.Är nästan lite avundsjuk, titta bara de fina vita blommorna!

DAGENS OUTFIT


alltid i spegeln, haha
kände mig som en lite julklapp idag med mitt linne
jeans ifrån bikbok, linne ginatricot, mössa hm, kängor skopunkten och klockan är köpt utomlands.

MÅNDAG

halloj!
idag var jag i skolan redan vid åtta för att redovisa mitt projektarbete för vår svenskalärare, hantverkslärare plus hela klassen! och gissa om jag var nervös!kändes som att jag skulle tuppa av när jag väl var frame vid tavlan. Fast nervositeten lugnade ner sig när jag började prata om benen kändes inte längre som gummi.
så allt gick bra tillslut.klockan nio var alla klara och då fick vi gå hem, så det blev en väldigt kort dag, som sanna sa: "vi kunde likaväl gå till skolan i pyjamas, haha, goding.
ska träffa fanny ikväll, vi ska gå och sätta oss på ett café och plugga! jag har ju prov på hela hår&kemi boken snart & det är ju nästan 200 sidor, usch, vill inte ens tänka på hur nervös jag kommer vara inför det!

nu ska jag äta pepparkakor och mjölk, mumma!

ÖNSKELISTAN

HUNDVALP(snälla mammi och pappi)
KLÄDER
VÄSKA
SKOR
SMYCKEN



RSS 2.0