UPPDATERING

Just nu sitter jag vid min elvaåriga kusins dator. Han står här bakom mig och sjunger på eye of the tiger samtidigt som han spelar låten på gitar, på guitar hero alltså. Han fick en riktig gitarr av oss i julklapp också så snart blir han grym. Vi är nyss hemkomna ifrån en restaurang där vi ätit god mat och firat min mormor som precis fyllt 75 år. Snart blir det tårta och singstar. Gud vad jag älskar dom


MY FRIDAY NIGHT


Klocka köpt i turkiet, stickad väst ginatricot, linne hm.

Min kväll har spenderats med mamma och pappa framför tvn med tacos (och hur gott är inte guacamole), polly, fanta exotic och Tidningen Klick! Fina saker helt klart. Imorgon blir det förhoppningsvis shopping som ligger på schemat. Jag är sugen på vårkläder men känns inte som att vädret tillåter det. Nu ska jag läsa klart min tidning, äta ännu mer, titta på tven och bara slappa.

HUR LIKT?

Är det bara jag som tycker Emma Nygren (elin klings asistent) är riktigt lik tvilingarna olsen?


Imorgon skall jag iallafall shoppa. Det är iallafall vad jag vill. Man blir ju helt galen när man sitter framför datorn och ser allt snyyggt.

FREDAGfriday

Längesen jag skrev nu. Men jag har så sjukt mycket. Det är jättemycket nu verkligen. Plus att jag har ingen ork. Längtar till sommarn nu. Då får man orken tillbaks igen. Tänkte egentligen gå på maskeradfest ikväll men nae känner för att stanna hemma. Äta godis och titta på tve. Låter riktigt tråkigt jag vet, men det känns som att det blir bäst så. Har inte lust att träffa massa folk idag, ovanligt för att vara jag. Menmen. Mer helger kommer. Min mormor fyller 75 år idag också, så imorgon ska vi på restaurang för att fira henne. Min fina mormor.

JUST ME



NU:
sängen, matte, zooapor, ananas och top model.
Bara så att ni vet så är de senaste dagarnas kort tagna med min mobil. Min kamera vill alltså inte samarbeta med mig just nu.

HEJ

Är helt slut. Ska sätta mig och titta igenom matten lite nu hade jag tänkt. Eftersom vi har matteprov på fredag och jag kan inte ett skit. Så det blir inte så mycket skrivande här idag. Men min dag har vart bra iallafall. Imorgon ska jag upp tidigt, börjar åtta. Men får sluta en timme tidigare, klockan fem alltså.



Är inte min arbetsledares hund hur söt som helst? De tycker att det verkar som att hon gillar mig också, lycka på det. Selma heter hon också, så himla sött. Jag har pratat med mamma och pappa om att skaffa hund och jag har lyckats övertala dom en hel del, fat jag måste ta mycket ansvar själv och det är det värt. Får se hur det blir.

NYINKOMMET

På lunchen idag gick jag en stund på stan. Och affärerna börjar smått få in vårplagg nu. Där jag tycker de fått in mest fint är på ginatricot. Jag köpte ioförsog inget eftersom jag hade så bråttom men här får ni iallafall ett smakprov på vad jag gillade:


1. Denim, blommigt och vita romatiskt söta blusar är alltid rätt på våren/sommaren.
2. Oversize tshirtar i randigt och andra helfärger. Tror jag ska satsa på den beigerandiga.

MÅNDAGEN DEN 26 JANUARI

Kom precis hem ifrån första dagen på vecka 2 av 3 veckor på min APU på salongen Karma. Idag var det riktigt kul faktiskt. Jag har schamponerat 6 personer idag. Och stylat 2, alltså fönat på olika sätt, och stylat på massa olika sätt. Känner att jag lär mig mer och mer för varje dag. Och av en utav kunderna fick jag till och med betalt hennes ord var : "här får du lite dricks för att du är så duktig" Gud vad glad jag blir av sånt. Och det sista min handledare sa var att imorgon ska jag få göra ännu mer grejer och få hjälpa henne med ännu mer kunder, åh jag blir glad av positiv kretik. fast negativ måste man ju också få höra såklart. Nu ser jag fram emot de två veckorna som är kvar. Skulle egentligen åkt och simmat med emelie och matilda idag men känner attjag har för mycket att göra här hemma. Have to go


Gillar hur mina ögon ser ut idag iallafall, blårgröna ögon har jag, ovanliga har jag hört .men vet inte, jag tycker alla ögon har olika djup, olika fäger, mönster och man ser nästan hur en person är på ögonen.

IDAG KÄNNS DET LITE BÄTTRE.

Hejhej, allt är fortfarande tufft men jag måste gå vidare och titta framåt. Det finns tider som är svåra och andra som är enklare. Igårkväll gick jag hem till min bästavän Fanny. Vi kikade på blondinbella i let´sdance och åt massa godis. Blondinbella åkte ut vilket var rätt tråkigt ändå. Ikväll blire antagligen party. Fannys pappa värmer upp deras badtunna här ute också så om den hinner bli varm tills ikväll så ska vi bada i den och sen göra iordning oss. Det återstår att se. Ska testa min nya ansiktsskrubb och ansiktsmask från dermalogica ikväll också. Förresten, när jag kom hem igårså låg det nya fot och nagelfilar, nattcreme, dagcreme, rengöringslotion och rengöringsvatten hemma. Min mamma vet allt hur hon kan få mig på bättre tankar.



hela morgonen har vi tittat på The city som är whitneys egna program, det är nästan som the hills. I love it. Du kan titta på alla avsnitten här

GODMORGON

Allt känns fortfarande tufft och gråten sitter i halsen hela tiden. Så fort någon säger något känsligt börjar jag lipa. Orkade inte ens med att ta mig till skolan idag. Kännde att jag inte skulle palla att ens vara där och jag skulle verkligen inte klara matteprovet. Skulle väll börja gråta bara för att behöva tänka. Man kan inte förstå hur tomt det blir efter att ens djur plötsligt inte längre finns kvar. Just nu sitter jag och lyssnar på Agnes-release me. vet inte varför. Tycker det är lie kul att se hur hennes hår guppar så överdrivet mycket när hon går.
Och tack alla mina fina vänner för att ni bryr er, skulle inte klara mig utan er.




NÄR JAG FÖRFÖRSTA GÅNGEN SÅG DIG KALLADE JAG DIG MIN LILLASYSTER

Det här har inte vart någon rolig dag. Det har vart ett Besök på blåstjärnan med vår familjemedlem, vår lilla Ebba, min lillasyster, vår fågel. Ebba finns inte kvar här längre. Nu är hon bland änglarna i himlen. Jag mår inte alls bra av det här. Det är så jobbigt. Det kommer vara så tomt att inte ha någon att komma hem till. att vara ensam och inte höra dig kvittra, du var så personlig.

IDAG SER JAG UT SÅHÄR


Väldigt enkelt och taget med mobilkameran. Fin kvalité blir det så, ohyes! Men det blir lätt att man inte tar med sig kameran.
linne ATT åhlens, kofta cubus, jeans ginatricot, kängor skopunkten och knut på huvudet.

FOTO


Puss på att det ser ut som att jag pekar finger eller något haha, jag och mina händer, har ingen kontroooll! Haha, dom som känner mig vet hur klumpig jag är!.

Glömt säga det men Alexandra tittade förbi på min Apu igår, hon skulle fota "streetfashion"  eftersom hon går foto. Så jag blev ofret. Någon mer dag i veckan ska hon fota mig i vardagen som också är något skolarbete.

EN KNUT

Jag duschade innan jag gick och la mig igår och sen la jag mig i sängen läste min tidning och självklart lyckades jag somna när mitt hår fortfarande var fuktigt. HAHA. Ni skulle sett det imorses! Jag fick panik. Men det var bara att skynda sig att hoppa in o duschen, blåsa håret, sätta upp det i en knut, göra en macka och springa ut till bussen. Som tur var hann jag. Tänkte först ringa och sjukanmälla mig för att jag hatar att bli. Men det är ju inte riktigt så man kan hålla på, att ringa och avbeställa allt om den inte går ens väg. Klippte lite grann och sådär i dag. På lunchen träffade jag Matilda och emelie också, mys.




MITTBENA



And i like it! Och sista bilden är ju bara så:  tja het tjej liksååm! haha, Nu: duschen.

TUESDAY

Hejhej. Dagen gick fortare idag än igår. Har klippt lite på salongen och så idag. Sen gosade jag med min handledares hund också. En liten chihuahua åh goosh vad söt! ni ska få se bilder. Annar har det inte hänt så mycket. Efer jobbet mötte jag upp mamma och pappa på torget, körslaget var där och uppträdde och som ni kanske läst är min kompis evelina med där. Så vi kikade på henne sen åkte vi förbi donken så fick jag lite mat och nu är jag hemma och dricker upp sista Fantan. Blir tvn ikväll med mammi och pappi, hör att de sätt på en film därute så hejdå!




Jag körde på mittbena idag

Och min stora  ring plus hallonrosa naglar


SKIRT


Villket krångel det är på bloggen idag! Tar en evighet att ladda upp bilder. Menmen, jag lyckades nu iallafall. Den här svartvita kjolen för 199 kr hittade jag på ginatricot häromdagen, visst är den fin? Baktill är det en dragkedja också. Men åh vad jag vill frossa i kjolar, kläningar och massa annat. Kan det inte bli den 30:onde snart, hehe. Då ska det shoppas!

På jobbet

Godmorgon. Jag sitter på jobbet och tänkte testa att mobilblogga. Så nu vet jag hur det funkar. Så det blir förmodligen mer av det framöver.Nu är det inte mycket batteri kvar så vi hörs senare.Slutar vid sex ikväll. Puss

ÄNTLIGEN...

Är jag hemma. Phu vad mina ben värker. Åh, tre veckors apu. Från nio till sex, det här kommer bli vår död, right emelie?
Var riktigt trött imorses okcså, jag ville verkligen inte gå upp så det gjorde ju inte saken bättre precis. Men jag käkade frukost, hoppade på bussen och mötte upp Emelie i stan. Då blev man iallafall lite gladare men sen var vi tvugna att skiljas åt för att gå till våra olika apu platser. Fast sen vid lunch så träffades vi igen, så det blev en lunch på viskan. Mycket mysigt men lunchen borde vara 2 timmar så hinner sega lite extra, hehe. Ne men Apu:n gick väll bra annars. Känns bara konstigt att inte träffa klasse på så länge. För efter de här tre veckorna så är det ju februarilov så jag kommer inte vara i skolan på en månad, shit. Nu ska jag skicka in min hm beställning och sen ta mig en dusch och något att äta, skriver mer sen ! Bye

LUNCH PÅ VISKAN:

Min lunch, kyckling, potatis och kall currysås, gooott.


Emelie är anonym, haha.



GLASS & APU

Har suttit i köket och ätit glass med chokladsås & bläddrat i katalogen ett tag nu, och jag har nog bestämt mig om vad det blir som får komma hem till mig. Ett nagellack, ett par byxor, ett linne, ett skärp och ett par flip-flops. flip-flopsen känns lite väl tidiga men jag kan lika väl passa på nu när jag ändå ska beställa. Fast funderar på om jag ska ha något mer. Fast ioförsig så kommer det ju komma in fina vårkläder i butikerna om några månader så det kanske räker med det här sålänge. För det är ju ändå skönt att bunkra upp sig med lite grann så man inte står där med ingenting att ta på sig när sommaren äntligen är här. Imoegon Börjar iallafall min Apu på salongKarma. Det kommer bli min andra Apu där, fast förra gången så var jag bara där i en vecka men nu är det tre veckors Apu som gäller, shit, man kommer nog sakna skolan och sakna att träffa alla och så. Menmen det här blir säkert kul. Tänkte också berätta att om ni har lust att bli slingade, färgade eller klippta hos mig på salong för ett billigare pris så är det bara att slänga in en kommentar i detta inlägg eller höra av sig. Nu ska jag göra ordning mig inför natten, fixa väskan tills imorgon ochstäda rummet.


Mycket chokladsås och knäckglass ska det vara!



Såhär ser det ut på SalongKarman, riktigt fint.

HM:S VÅRKOLLEKTION

Jag pratade med mormor och morfar för någon timme sedan och de berättade att hm:s vårkatalog hade kommit! Så jag sprang ner och hämtade den! hittade massa fint till våren, linnen, byxor, shorts och massa annat, så det ska beställas nu i veckan. Åh gud vad jag längtar till våren, skulle inte skada om det blev vår NU! Menmen, såhär är det varje år för mig, att jag har en sånn längtan till våren alltså. Tänk att kunna gå utan jacka eller med en tunn jacka på morgonen påväg till skolan, med högsta volym i hörlurarna med bara ben och tygskor, så härligt.





jag älskar hm, så fina grejer. Ni får se vad jag har beställt när jag bestämt mig.

NEW

Nu har jag precis blåst och plattat håret, alltid skönt att göra det på söndagar då jag är som tröttast på måndags mornarna. Kom hem ifrån fanny för en stund sedan och när jag kom innanför dörren här hemma luktade det hur gott som helst, mammi hade lagat kyckling med sås och potatis, gott . Såg att vi hade physalis och passionsfrukter hemma så det ska jag sitta och gotta mig med ikväll. Förresten så lovade jag ju er att visa min nya ring, så nu har jag fotat den, kanske inte bästa kvalitén med min digitalkamera men men, jag älskar iallafall ringen. Så snyggt med svart och silver blandat, plus att det är fint med stora acessoarer på små händer (tjejers händer är ju oftast små, right?)

fin va ?  hittade en brosch här hemma också, den är mammas gamla, och ser ut ungefär som ringen fast med guld istället för silver.

TACK MATILDA

I fredags så fick jag låna Mäthildas svarta väst, den är riktigt fin och jag har länge velat ha en svart väst men har inte hittat någon jag riktigt gillat, men vet ni vad? Matilda har gett bort västen till mig! Den var för liten så nu är den min, Så gullig är hon. Tack gullunge


Visst är den fin ? bild på mig ifrån i fredags

Då hade jag på mig svart midjekjol från ginatricot, transparenta strumpbyxor, Emelies rosa tshirt från hm, den svarta västen som också är ifrån hm sen hade jag också min svarta nya ring från hm som ni ska få se.

GODMORGON!

Sitter i Fannys säng nu. Vi lyssnar på musik, pratar och har det mysigt. Snart tror jag att chipspåsen kommer hämtas också. haha. Det är ju så gott med chips på morgonen! Gårdagen var mysig, vi kiksade körslaget, och åtmassa gott. Jag blir ju så stolt när jag ser Evelina i körslaget.
När jag kommer hem så ska jag sätta mig och titta lite på matteprovet jag ska ha på fredag. För eftersom min Apubörjar imorgon så kommer det inte finnas så mycket tid till att plugga. Slutar ju klockan sex varje dag då..... shit vad trött jag kommer vara.


Riktigt gamla bilder

1.Fanny på någon lektion i nian, då vi gick i samma klass och träffades varje dag.
2. Fanny och billy.
3. Jag och Fanny påväg till någon fest för rätt längesedan.

SATURDAYNIGHT

Nu ska jag packa ner en väska med grejer för att sedan åka till Fanny. Det återstår att se om det blir en hemmakväll eller utekväll. Troligen blir det filmmys med varmchoklad, kexchoklad och massa andra goa saker. Eftersom jag var ute igår så är jag inte så jättepeppad idag. Kanske ioförsig beror på att jag lyssnar på Christina Milian - Us Against The World
undra om jag någon gång tröttnar på den. Skulle inte tro det. Nej men nu ska jag slänga på mig något så fort som möjligt och sen ska jag GÅ, ja inte ta bussen utan gå till Fanny, de ni.
Vi hörs söton, Puss

DENIM


ett par perfekta jeansshorts till sommarn 09 är ett måste, jag längtar såååå mycket.

MAKE UP


Mascaran och foundationen var slut så nu har det köpts nytt. Kör på samma mascara som vanligt "max factors 2000 calories" och sen ska jag testade jag en ny foundation "isadoras high performance" Använde både mascaran och foundationen igår. Riktigt bra var båda två! Jag tycker att man får så mycket finare ögonfransar när mascaran är helt ny.

JAG SKA HA


Dessa jeansen från ginatrciot, perfekt till våren, åh.

FREDAGSKVÄLLEN


Gårkvällen började med att jag mötte upp Matilda i stan, så tog vi bussen upp till Emelie där vi gjorde iordning oss och så.
Sen fortsatte kvällen hos Emelies kompis Jocke och sen bar det av till Villastan, vi visste inte vart vi skulle, men sen visade det sig att Fanny och compani också var i villastan på samma fest, haha.
Tycker om er tjejer!

VET INTE VAD SOM HÄNDE

Men de senaste dagarna har jag varit helt utan bloggen. Tror jag behövde det lite. Men nu är jag tillbaka, och om en stund kommer det in bilder ifrån gårdagen.

DAGENS


Sitter och degar i soffan med sofismode och känner mig otroligt lat.. haha, men det ska jag väll inte neka heller. Fast ioförsig, det är väll så när man sexton och trött hela tiden. Lite senare idag ska jag ta mig ut härifrån och åka ner till stan med min mamma och köpa lite grejer. Och imorgon ska det pluggas IGEN, med Emelie, så det blir ju lite roligare än att sitta själv iallafall. Nu ska jag läsa klart tidningen.
På mig idag hade jag: Tshirt & kofta från cubus(tshirten är en julklap ifrån Fanny), halsduk från lindex (min favorit), väska från ginatricot, leggins från hm och converse.

EN TISDAG


Såhär ser Borås ut idag, Dimmigt.

SKA DEN BLI MIN?


jag tror det, får se hur det blir, men den är snyyygg.

GOTT


medans alla andra startat nyttiga nyårslöften så kör jag på som vanligt. Hahaha, jag kan bara inte låta bli. Det är ju så gott.

15.10 DAGENS


Kjol zara, kofta Ginatricot, Linne monki, skor skopunkten, fejkjacka och väska Pieces.

SKOLA, KLIPPNING

Hej, Trodde att jag började åtta idag, men nää när jag väl var klar så ringde emelie och sa att vi börjörjar tio idag, wohooo.
haha, men men sån är livet. Slutade tolv idag. Då bar det av till frisören för klippning plus sligning. Man ser inte så stor skillnad men jag blev nöjd. Imorgon ska jag ha det fruktade Datatestet.... Fy faan. Så det är väll bara att sätta sig framför böckerna här hemma, bye.


hittade mitt armband ifrån hm som vart borta ett tag.

PAUS

Har suttit och gjort arbetsmiljöläxan till imorgon och nu har jag tagit en liten paus så tvn är på och jag ser på topmodel, de är ju så fina allihopa. Nu ska jag äta mannagrynsgröt och sen ska jag kika lite på matten.
Hörs imorgon, Puss!

PLUGG, DUSCH, MAT


Det är mitt motto för kvällen, skriver mer ikväll eller imorgon. Nu: duschen.

MIN LÖRDAGSKVÄLL I BILDER


GÅRDAGENS


enkelt. Jeans ginatricot, converse, vitt linne hm, skinnpaj och halsduk lindex.

SÖNDAG

Godmorgon bloggen. Eller godmorgon och godmorgon, klockan är ju över två. Men jag är sjukt trött. Sov över hos emelie inatt och är fortfarande kvar här. Vi somnade vid klockan fem imorse så vi är inte i våra bästa dagar idag, haha.
Just nu har vi precis ätit frukost och jag har gosat med ellen, emelies hund. Så himla mysig och go.
Har tagit lite bilder ifrån gårkvällen också. Blev ju mys/filmkväll för oss. Fast vid halvelva igår fick vi ett ryck och letade igenom HELA emelies garderob för att hitta något snyggt, vi fick nämligen för oss att vi skulle ta elva bussen in till en fest i stan, haha, men hann vi? nej!
Äsch, det tar vi igen nästa helg.
Nu ska jag och Emelie titta igenom skolkataloger, hörs när jag kommer hem. Då får ni se lite kort och sådär.

PARTYPICS


hittade partypics från några veckor sedan  på emelies dator

MYS MED EMELIE IKVÄLL

Ja, meningen var ju att jag, emelie och Matilda skulle ut på party ikväll men matilda ringde precis och var helt förstörd. Hennes chef hade ringt och skällt ut henne för att hon inte var på jobbet nu... Matilda trodde ju att det var nästa lördag hon skulle jobba, men så var det inte. Så där sitter Matilda hela kvällen, i en kassa på ica. Stackarn. Jag ska iallafall hem till Emelie ikväll, för film, godis och prat. Mamma kör mig dit om en stund. Så antingen hörs vi imorgon igen, eller så kanske jag skriver ett inlägg inatt/ikväll när jag kommer hem.
Är redigt sugen på en shoppingrunda förresten. Får bli av någon gång i veckan. Vill hitta lite nya kjolar och kläningar och kanske ett par nya jeans, mums.


30 JANUARI

Är det premiär för filmen i taket lyser stjärnorna! Jag var beroende av boken för några år
sedan och jag MÅSTE på premiären. Har sett en trailer precis om den verkar sjuuukt bra!


RÖTT


Än sålänge har jag mest degat i min säng. Målat naglarna röda, ätit äpplen och tittat på matten. Nu ska jag hjälpa Mamma med maten. Ciao!

GODMORGON

Nu är det lördag och dagen ska först spenderas en del åt min plugghög som ligger på mitt rum. Sen ska jag kanske gå ner en sväng till stan med mamma (om jag hinner) och ikväll ska jag träffa matilda och emelie, planerna för kvällen är än sålänge oklara.
Nu ropar mamma att det finns frukost i köket. Hörs sen♥

TITTA HÄR


Titta garderoben, underbart. En sånn ordning ska jag med fixa. Snart!
Blir mycket roligare att välja kläder då.

"SNURREN"


ja hur fixar man min frilla? Jo du tar nästan hela överhåret (halva håret) och sätter upp det i en tofs. Sen tar du håret i toffsen och "viker in" det bakom toffsen, hmm riktigt svårt att förklara, men du för liksom håret i tofsen igenom det uppsatta håret, förstår ni min krångliga text ?

KLIPPKLIPP


Var hos min lille Joeline Ottosson nyss klippte hennes fina hår och träffade deras söta valp elsa, jag dog ju lite halvt när jag såg henne, så sjukt söt. Och joeline är underbar! 

NIONDE JANUARI

Äntligen fredag, så himla skönt. Behöver verkligen koppla av och vara ifrån skolan ett tag. Jag vet att det precis varit lov men är så fruktansvärt opeppad på plugget. Men det är ju mindre än fem veckor kvar tills nästa lov så det kommer ju gå rätt så fort. Imorses kl 8 så skulle jag till skolsyster på en såndär koll som alla har i ettan. Och självklart var hon försenad, fast jag kunde inte ens med att vara irriterad för det visade sig att hon var en så underbar människa, så himla go. Man ville ju bara rama henne. Men nog om det. Snart ska jag iväg och klippa min tjejkompis joeline, see you later.


nya skornaåkte på idag, gud vad jag älskar converse.

MY HAIR


körde på halva håret uppsat idag. Kan visa er någon dag hur man gör "snurren" fast ni kanske redan vet. Kortet är dock taget efter skolan, så det har ju blivit lite föstört under dagen, men jag gillar det.

CONVERSE-


Äntligen är dom mina. Fina, vita och enkla. Perfekta till skolan och oj vad fint till ett par jeansshorts i vår.

MIN DAG

Började åtta imorses, som vanligt, woho! Var sviiiin hungrig så köpte en bamse baguette i cafeterian, sen klippte vi våra kära dockor (går frisör) och fick reda på att jag måste fixa en modell som ska klippas eller färgas på torsdagen nästa vecka, så säg till om ni är intresserade. Baggeriet besökte vi idag på rasten också, haha, vi är stammisar där.Slutade halvtre idag, skönt. Jag, Matilda & Emelie tog bussen till stan, jag köpte skor, och sen tog vi oss en solning på sunhouse. Riktigt varmt och skönt ! hundra gånger varmare än utomhus iallafall. Fast börjar faktisk gilla kylan mer och mer för varje dag.

Här har ni iallafall lite bilder ifrån skolan:



SES IMORGON

Nu ska jag sätta mig vi skrivbordet, plugga och ta fram kläder osv tills imrogon, hörs då! ♥

18.49


sitter här i mörkret med en kaka och väntar på att ostkakan ska bli klar, sen blire plugg.
kramar

FÖRSTA SKOLDAGEN OCH JAG ÄR REDAN TRÖTT

jag är så trörtt att jag snart trillar ihop här på mitt rum, men det kanske beror på att jag inte kunde somna innan ett på natten igår. Och jag behöver myyyyyyyyyycket sömn för att vara pigg, och det hjälpte ju inte med att jag skulle gå upp klockan sex i morses precis. Tänkte gå till stan en snabbs med matilda och emelie efter skolan och köpa mina kära converse, vita( hittar inte min storlek någonstans) men vi var helt slut och vi blev helt depp efter att vi skyndat oss med att käka på lunchen och sen sprang vi upp till våning sex där lektionen skulle vara och där satt vi och väntade i en och en halv timme, men kom han ? ja tio minuter innan vi skulle sluta! åååh jag blir så trött. Sen ska iv-valet väljas också(inviduella valet till årskuls två) och jag vet inte vad jag vill, ska iallafall läse företaksekonomi B i trean.

Det är snöstorm ute också, kanske fem centimeter snö fast ska väll inte klaga, det är ju bättre än slask, fast helst av allt kan gärna våren komma tidigt i år.


Jag får nästan lite sälenkänslor när jag tittar ut genom fönstret.

FILM-MYS


Barnhemmet, godis och cola var det som gällde för mig, familjen och kusin igårkväll.

MYSIG KVÄLL.

Nu har min fina kusin åkt hem, och oj vad kul det var att träffa henne. Hon går högskolan nu och hennes lov fortsätter i tre veckor till så hon kommer nog kommma upp på någon mer filmkväll innan hon börjar, riktigt mysigt tycker jag. Min mage är helt full med godsaker nu också, en paradisask(som önskat) massaa cocacola, och godis. Vi valde mellan hancock & barnhemmet och det fick bli barnhemmet, var riktigt sugen på den, riktigt läbbig, eller inte läbbig men, ja hemsk, men bra det är den. Och jag mår så bra, riktigt bra. Blir så lycklig att få vara med de jag älskar. Väskan är packad (min nya) och nu ska jag ta fram kläder tills imorgon, sen ska jag bädda ner mig i min nybäddade säng och dröma fina drömmer, natti.

EN VARM DUSCH+INPACKNING

Ja, det är vad jag ska göra nu. Sen ska jag äta mammas lax oxh potatis och fixa mina naglar. Sen kommer min kusin hit, hon har hyrt med sig filmer, antar att sista paradis asken blir öppnad också. hihi. Sen har jag ett slags nyårslöfte också. Att jag ska fösöka blogga på morgonen innan skolan, för att börja dagen med att blogga så att det blir en ren vana, på så sätt blir det mer inlägg och roligare för er att läsa. Vi hörs imorgon  ♥


titta mitt mysiga fönster

DRÖMVÄSKAN?


Man kan ju tro att det här är en dyr designer väska, men nej ! Den kostar 399kr och du hittar den på mango, yes den är fin.

SNART ÄR DET SLUT

Lovet börjar närma sig sitt slut och jag är inte ett dugg redo för en ny termin och inget utvilad är jag heller. Åh, jag orkar inte. Och sen har vi massa läxor som ska ha gjorts på lovet  och vemär det som sitter här och inte ens har öppnat böckerna jo jag såklart......  Får ta tag i det imorgon efter skolan. Just nu ska jag käka gos mat umgås med Alexandra som är här och njuta av det lilla som är kvar, ciao söton

TILLSAMMANS ÄR VI FYRA



mina underbara vänner. Gårdagen tillbringades på ett fik, (och de tycker att min fika ser ut som en fyraåring, men ey! krämbulle och mer är gott) Sen har vi sovit hos Alexandra hela natten och tittat film och käkat massvis med godis, de är underbara.

MY NEW BAG

Shoppade en ny väska idag, perfekt för skolan och cheka det fina fodret.


125 kr, pieces.

MÅNDAGSMORGON

Godmorgon!
Vaknade av att det var ett sånt kallt drag vid mitt fönster idag och så tittade jag ut och det visade sig att det hade snöat, inte mycket, bara lite grann. Men då undrar jag varför det ALLTID ska komma snö när man inte vill ha den, kan det inte komma snö första december och så kan den vara kvar tills nyår! perfekt.
Aja, den försvinner väll när den försvinner, och sen är det inte långt kvar tills det blir våååååååååååår, och åh vad jag längtar!
Tänk vad härligt, första doppet i sjön, första varma dagen då man kan gå barbent,och oj vad härligt det ska bli.

Idag ska jag träffa mina saknade vänner, Alexandra.T, Olivia och Alexandra.R.
Alexandra.R och Olivia är inte ifrån Borås så de tar tåget hit, så Jag och Alexandra ska in till stan vid ett för fika och shopping. Efter det ska vi hem till Alexandra och sova där, om det nu blir så mycket sömn, det här gör vi varje jullov.

Ska fota massvis, puss.

OCH HON GÖR DET IGEN


Titta outfiten! snyggtsnyggtsnyggt, hon lyckas ju med allt.

LIP GLOSS



Titta här! Mitt nya fina lipgloss ifrån h&m, bara 59 kr! hur fint somhelst och jag älskar ju ljusa hudnära färger så det här blir perfekt, tänk vad fint med det här och jeansjackan i sommar! niice säger jag bara. Fast funderar dock på att köpa ett med lite mer färg iallafall, det är bra att ha dagar då man är heelt naturlig med inget smink alls, då slänger man på ett gloss med färg också dras andras ögon till läpparna istället för andra delar av ansiktet.

NOWA SUNDGREN




Och här har vi fröken bus på högsta grad, och oj vad jag älskar den lille skrutten.

SÖTASTE



Titta vilken liten goding jag har gosat med i några dagar, och hon började tycka om mig mer och mer för varje dag.
Titta bara hennes leende på denna fina bild. Funderar på att förstora upp den. Det är förresten sjukt hur man kan få kontakt med någon så liten och hur man kan förstå vad hon vill även fast hon inte får fram några ord och oj vad ont det gör i hjärtat när man hör henne gråta fast att se lille Glimra skratta det är nog det underbaraste, att se glädjen ifrån en sån liten gör en så lycklig och glad.

HOME

nu är jag hemma igen och hemma är bäst trots allt. Mamma och pappa kom och hämtade mig och jag pussade på mina små tjejer och åkte hemåt, och nu har jag precis slängt i mig en kebabpizza, my favorite!


i bilen mot göteborg, dagen efter nyårsafton.

påväg hem, fundersam och trött.


godare kebabpizza går nog inte få tag på!

FORTFARANDE KVAR

hej godingar! Just nu sitter jag och kikar madagaskar med min lille fyraåring Nowa. Massvis med godis käkar vi också. Och bilder har vi precis tagit, och hn är ju så söt så det är ju ingen risk att något foto inte blir bra. Nowas lillasyster sitter ligger här på min ena arm också, och laptopen på den andra, så det är fullt upp om jag säger så.

Idag var vi på allum, skulle fixa skridskor till lillen men det fanns inga kvar att köpa så vi får hyra imorgon istället.
Jag åker ju hem till mitt kära Borås imorgon också, ska bli skönt samtidigt som det är gött att komma hemifrån lite.
Nu ska v ta mer kort, käka mer godis, titta på barnfilmer och pussa på bebisen som precis vaknat. Glimmra heter hon, bebisen alltså, så himla fint och specielt

SOMMAR HITÅT, TACK!

Blir man inte lite sugen på sommar när man tittar in sofi fahrmans blogg så säg! åh afrika, ballt!
Tänk att kunna springa runt i tunna kläningar bara ben, solblekt hår och solbränd hud, åååh , UNDERBART! Svensk sommar är nog rätt härlig ändå.


BALLT


haha, snygging bilden! eller inte.Nyår 08/09, bäst med bästis!

GÖTEET, GÖTEBOOORG

Hejsan! Ja sitter i en soffa i göteborg precis, är och hälsar på en liten bebis. Hon har legat i min famn hela dagen och det är ju så gosigt. Jag vet inte hur länge jag blir kvar här, men när jag kommer hem blir det fler bilder från nyår och sen ska jag försöka göra ett inlägg om året som gått.

Och 2009, det ska bli ett underbart år!
Jag ska:
  • försöka skaffa mig ett jobb.
  • böja träna ( iallafall lite, kanske ut och jogga ibland) köra lite aerobics och så.
  • umgås mycket med vänner och familj.
  • verkligen känna efter vad jag vill innan jag gör något.
  • leva livet, ta dagen som den kommer, ta vara på allt och alla

GOTT NYTT ÅR!


KVÄLLENS OUTFIT

Gårdagen var hur bra somhelst, och jag såg ut såhär :

tights med dagkedja hm, skor dinsko, väska cubus, tröja cubus, kläning ginatricot och min skinnjacka.

Nu åker jag till Göteborg över några dagar, så det blir nog inte så mycket uppdatering, men vi hörs när jag kommer hem!

RSS 2.0