Karma

jag har det sjukt härligt på dagarna den här veckan, jag myser runt på en frisörsalong här i stan och har min apu, sjukt mysiga människor är det som jobbar där. Karma heter stället, somsagt, dom har både  en frisörsalong, och massa andra behandlingar.


luddigt

jag älskar min fuskpäls-väst,
jag ska sova i den

i väntan på bussen.


i väntan på att bussen ska komma, på mig har jag:
svart halsduk, h&m
randig tröja, ginatricot
vit kofta, gina tricot
jeans tights, bikbok
fuskpäls-väst, h&m
väska, gina tricot
skor, concerse

jag hatar busschauförer, nja kanske inte alla men dom flesta, så sjukt tråkiga och tjuriga,
som han i morses, han släppte fan inte in mig, jag knackade på rutan, han startade bussen och tillslut började jag sparka istället för han verkade ju vara döv, men öppnade han ? ne skulle inte tro det.
den enda goa chaffissen är han som kör ettan mot sjöbo och säger: Heeeeij kompiiiiis till varje preson som kommer på bussen , så sjukt skön.


regn

ja precis regnet öser ner här i Borås, inte så ovanligt kanske men rätt så mysigt ändå.
jag ligger iallafall här och myser i min nya kofta, en brun från monki, mys .
har inte bloggat på några dagar, men har inte hunnit helt enkelt.
I lördag ägnades hela dagen i göreborg då tröjan på bilden iförsig köptes, på kvällen kom fanny hit, vi drog ner till matilda, evelina och massa andra, sen blev det upp till en kompis, och så.
igår:söndags var jag mest här hemma och sov igen alla timmar jag inte sovit i helgen.

Och idag har var jag min första dag på min apu, på karma.
trivs sjukt bra redan, alla är asgulliga och min handledare har världens sötaste chihuahua valp som hon hämtade i helgen, jag smälter varje gång jag ser den,

jag ska klippa fanny & jennifer på salongen någon gång i veckan också, eftersom jag får ta dit kompisar och klippa, färga och så,   ska ta med mig kameran imorgon med.



vi hörs snart   ,♥

plugg

fan vad jag hatar att plugget dragit igång igen, jag orkar inte, har bara ursäkter för att slippa göra skiten, aja jag får väll försöka nu,
hörs imorgon .


bror;


min älskade bror Jezper som förövrig snart blir 1 8 år.

mina nya älsklingar;


mina nya uggsliknande skor från topshop, 259 kr.
De här söta skorna inhandlades i göteborg igår, dom är så söta att jag smälter och billiga också för den delen, antagligen är det egentligen tofflor  men det skiter jag i .

hade dom till blå stuprörsjeans idag, så fina så .

Göteborgsresan igår :
vi tog en buss så att vi var framme i götebor runt sex-tiden.
vi gick och köte mina skor, sen gick vi och fikade toasts med jasmine och efter det gick vi tillbaka till centralen och skulle ta ett tåg/buss hem, och tror ni inte att vi missade bussen med 2 minuter då eller? Jo det gjorde vi !och jag blev så arg, samtidigt som jag skratta fick jag ur mig några ord som :jag  haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatar västtrafik haha, och en kille tittar på mig och skakar på huvudet, skrattar och backar några steg, alexandra bara skrattar och jag också tills våra smarta huvuden fattar att vi inte kommer komma hem, vi yrade runt där hur övertrötta som helst och kom på att det kanske skulle vara smart att gå till informatinen, så vi gick dit och fick reda på att det skulle komma ett senare tåg,  så det blev att köpa en bulle och lägga sig på golvet och sova tills bussen kom, haha, luffare som vi är .

väl hemma blev det kokhet dusch för att värma upp mig, jag frös ju ihjäl, svrige är  svinkallt  och jag måste köpa vintejacka snart för att inte frysa ihjäl om kvällarna.

hugs ! ♥

hår

Titta vad jag har fått ! en hårprodukt, vi fick välja vilken produkt vi ville (jag går frisörlinjen) och jag valde den här produkten som reparerar håret inifrån, den föresluter och reparerar kluvna hårtoppar, man masserar in den i topparna och den ska inte sköljas ut !
håret känns som nyklippt efter varenda gång man tagit i den här produkten ! superbra verkligen! juste, jag skulle ju ha klippt mig imorgon efter skolan eftersom jag slutar tio i tolv imorgon men jag fick avboka det för att jag måste göra ett prov vid den tiden imorgon så tiden blev ombokad tills onsdag nästa vecka istället, men det är ju bra för jag vill ju ha långt hår och då får det växa ännu lite till tills jag klipper det.

 
jättebra, verkligen !

GÖTEBOOOOORG !

nu har jag lagt undan skorna och imorgon är dom mina !
åker ditt med min eftersaknade (kan man säga så, haha ne tror inte det men hon är vääääldigt saknad)alexandra, åh ska bli så kul att träffa henne, vi har inte träffats på evigheter,
nu blir det att plugga matte !

bulle

♥hejhej, slutade tjugo i två idag så kom hem för ett tag sedan,  
idag i skolan har vi shamponerat varandras hår + stylat, kulkul :) . 

innan idag så blev jag michaela och linda sugna på något  så vi sprang till baggeriets lilla konditori, där vi köpte wienerbröd, schokladbiskve, och blåbärsbulle, och allt för 12 kr, haha, inte dyrt precis.

vi satt och tjocka oss på en bänk i skolan, underbart !
nu ska jag gå och laga lite käk.

jag är stolt med vår lilla påse, haha, inte så mycket att vara stolt över kanske .
Idag hade jag iallafall på mig;
linne & väst H&M
jeans & kofta Gina tricot
skor Converse

God morgon,

sitter här och väntar på att gröten och tet ska kallna lite.
igår så kom pappa hem med några arbetstshirtar som han brukar få ibland, haha, och dom var rosa ?
och när jag frågade varför sa han bara : ne men jag sa att jag vile ha rosa den här gången för du tar ju bara dom ändå .
haha, så nu har jag en rosa också, haha ;), han är för rolig min pappa.
det är kolsvartr ute förresten! känns som vinter redan, och det är myys !
nu har det kallnat !
och jag åker till skolan om en stund, ska  bara klä på mig lite !

unrsäkta stöket, men vi håller fortfarande på med att renoverar(mammas och pappas rum )


dusch inte lukta usch

 stå högt i kurs och det är glaaaaaaaaaassigt, jaja så glaaaaaaaasigt, haha, mange schmidt förra sommaren, minnen !
jag har precis skrivit ett reportage om Matilda mörk, inte riktigt klart men på god väg ! blir riktigt bra faktiskt.
nu ska jag duscha oc´h sen ska jag försöka ringa nathalie som säkert har fullt upp med både huset och bebisen i magen,
saknar när man var brun och fin förresten,  äsch hösten är hääärlig !
hörs imorgon !



hemma !

hola !
nu är jag hemma, eller kom ioförsig hem för någon timma sedan, slutade ju tio i elva idag,  så vi stanna kvar i skolan käka köttbullar och sen  snäll som jag är följde jag med Linda till stan, hon köpte vita, snygga nikeskor.
och jag måste till göteborg, nu nu nuuu !
jag försöker få tag på malin, för jag måste köpa mina skor innan dom tar slut! åh, jag måste bara ha! jag får abstinens.
haha, ne ´nu ska jag terrorisera malin lite mer, höhö !

mys-söndag


jag har alltid hatat söndagar, har aldrig tyckt om dom, men nu?  jag vet inte vad som hänt med mig den här helgen/dagen, har inte alls tänkt på att det ska bli en ny vecka imorgon, det jag alltid hade ångest för, hatade att tiden gick så fort och allt plugg man alltid hade kvar tills söndagen,
men idag har jag suttit still hela dagen och gjort klart det mesta (vilket jag inte brukar göra ofta, sitta still alltså, haha).

tycker det är en rätt soft dag ändå, idag åkte fanny hem, som förövrigt har bott här hela helgen, vi har haft deg-helg, haha, har knappt vart utanför lägenheten, fanny har ju vart sjuk så det blev  filmtittande och så. 
alltid kul att vara med bästa vännen , eftersom man aldrig hinner träffas på vardagarna längre, man har nya vänner, nya liv, och man ska hinna med allt.
 Jag och fanny föddes ju samtidigt, våra mammor låg på bb samtidigt, vi har gått i samma klass sen från förskolan till nian och nu är vi splittrade åt olika håll, men fortfarande samma skola som tur är.

jag har  en ny favorit låt, Shontelle Layne-tshirt.

nu kommer mina päron snart, mamma har köt halsduk och massa sånt mys åt mig !
Jag hittade en assgo gammal tröja i mammas  garderob igår förresten, en svart stickad.

nu: one thre hill !

hejdå ♥

frökenfräken


brabrabrabrabra

jag är så duktig !
jag har suttit här hela morgonen och gjort klart arbetet om fotvård medan fanny sovit, nu kan iallafall strycka en sak ifrån listan.

nu ska jag springa och hoppa på henne så hon vaknar, det tror jag hon uppskattar, assmycket !

Just det, på torsdag ska jag och matilda köpa kort på badhuset, för jag måste börja träna, har inte tränat på flera år, och jag hatar att stå på ett gym eller något annat träningspass, det enda man tänker på är ju att man vill hem !
fast simma är kul,  så det här blir perfa !

bye !

jag igår ;




igår myste jag runt i min stora gråa kofta från bikbok, svartlinne hm, mitt nya bruna nagelack mavala,  jeans bikbok (som jag inte haft på mig på hur länge som helst), skor converse, min bruna väska, vita lovika vantar och en stor svart halsduk .

nails

Godmorgon, jag har inte en aning varför jag är uppe just nu, vaknade till nyss och tänkte att jag likaväl kunde gå upp och göra klart alla inlämningar som måste göras, jag har nog inte vart vaken så här tidigt på en lördag på hur många år sedan som helst känns det som. Fanny ligger kvar i sängen fortfarande och det lär hon göra ett bra tag till,
hon är ju sjuk stackarn, men jag pysslade om henne bra med godis och mat igår, höhö, enligt mig själv...
haha .

jag var en sväng på stan för några dagar sen förresten,
blev en mössa ifrån h&m och brunt nagelack ifrån mavala, jag älskar deras små söta burkar och namn, så söta !
mössan har jag inte fått någon bild på, men det är en vit stor & mysig.




puss 
      ♥

sorry !

hej hej, har fullt upp här massa skolgrejer som måste göras plus massa andra saker och det är därför jag inte hunnit blogga men det får bli när jag hinner, för det är ju så sjukt skönt att skriva av sig lite, , imorgon blire shopping med Matilda mörk och sen kommer fanny hit, då blir det troligtvis party och sen ska hon nana här hela helgen, låter som en underbar helg,  på tisdag ska min söta duktiga kusin klippa mit hår som är sjukt slitet nu, toppa till det bara och fixa till min utväxta lugg till en snedlugg, får se om det bli att ha den utsläppt sen eller att fortsätta med uppsatt,

tillbaka till engelska, ciao sötoN !  


Godmorrn !

hejhej !
vaknade för ett tag sen nu, ville bara slnga väckarklockan i golvet, så trött var jag !
kunde inte alls somna igår, så nu är jag lika trött som igår, haha.
Men övertrötta människor är roliga så det är ju bra ! haha .

min buss går snart, men men så här ser jag ut idag i varefall :



nu äre skolan !
herråååå !


byebye.

Tidigt för att säga god natt, jag vet.
men jag ska nu hoppa in i duschen, och det lär ju ta en evighet tills jag ens tar mig till badrummet, sen blir det sängen med söndagsfilm och telefonen i ena handen för att ringa en vän.
Måste somna tidigt idag också, skola imorgon ju, och jag är alltid skittrött på söndagar, och måndagar med för den delen !
hittade min volumemaster innan när jag städdade och som jag letat efter den !  jag tittat över allt, förutom lådan i hallen... haha, och där låg den, så nu får jag volym igen, höhö ;)  .

ska testa den imorgon, kommer knappt ihåg hur den funkar längre! så sjukt längesen jag använde den nu ju!

titta denna bilden förresten, är den inte fin ?
mig och olivia förra sommaren.


aja, duschen kallar!



sov sött allihopa !


fjortondeSeptember

hej bloggen !
ligger och söndags degar i mina nya, mjuka mysbralls, som är alltid så mjuka och goa när dom är nya och man inte tvättat dom så mycket än !
har precis sett one-three hill som började gå förra veckan igen, nu efter sommaruppehållet :), det är så sjukt bra !
och snart börjar andra avenyn också, så då kommer båda serierna som jag tittar på gå :D !


Jag är snart klar med elsäkerheten, jag gör framsteg, sakta men säkert :D , men det blir bra ;) .
Sen funderar jag på om jag ska sätta upp mina ramar också, jag köpte ju ramar för ett tag sen men det har aldrig blivit att jag satt upp dom, meningen är att jag ska sätta i kort om ha dom på vägen bredvid min säng !
vet inte om jag hinner göra det idag, men annars får det bli imorgon eller någon annan dag !

Slutar tolv imorgon som på alla andra måndagar, :) , ska ner till stan fort och titta lite, sen ska fanny komma hem rill mig så ska vi fixa hennes hår, hon tycker ju det är orange, och nu är det också lila säger hon, för att hennes silvershampo har gjort det så ;) , men det tror jag inte riktigt att jag tror på ! och att det blivit utväxt säger hon med, det är synd om henne asså ! hon ska hålla på och dona med sitt hår fram och tillbaka ;) .

nu ska jag ut hämta fanta och se vad resten av la familia gör,

kram mates !

Plugg söndag

hej hej,  jag har städat hela lägenheten idag, och OM det var jobbigt ! jag har skurat och dammsugit som en dåre här!
Men nu är det  iallafall  klart, så nu blir mammsen glad på mig när hon kommer hem ;),  .

jag kom på att jag hade massa läxor tills imorgon också, det brukar ju bli att man skjuter upp och sparar allt till söndagen och sen får man panik för om man ska hinna eller inte !

jag sitter  iallafall här nu med laptopen, massa mat och alla läxor.

Hoppas mamma och pappa köper med sig thai hem, som dom brukar göra på söndagarna, så sjukt gott.

Måste rensa klart min garderob sen också.
slängde en del igår och la lite sommarkläder i påsar och så, så att den ena garderoben ser bra ut, men den andra ser inte riktigt lika fin ut ! haaha, jag får väll fixa det lite senare sen :), 
nu bliree plugg somsagt !





kraam  ♥

myskväll .

hejsan vänner .
Igår kom Amanda hit och jennifer åkte till sin pojkvän :) , 
vi visste inte riktigt om vi skulle gå ut eller inte men det blev en myskväll hemma hos mig tillslut :), mat, tv och massa sånt, vi hittade pappas gamla monopol också.
Och gosh vad gamalt det var, trettio år eller någonting .
amanda köpte alla bra gator och jag blev fattig, hon rik, haha .

mysigt var det iallafall :) ,


Glugg

Alexandra ringde precis och frågade om jag kunde komma ner till stan ?
och jag frågade varför ? hennes svar var : för att jag måste fota din glugg ! haha,
hon är med i fotomaraton i borås och hade tydligen idétorka, men nu är hon iallafall påväg upp till mig istället, haha, för att fota min glugg !


Guttenmorgen

vi har precis vaknat och jennifer ska snart åka och gratta sin moster.
Jag ska käka mat och tjoka mig med tv och godis tills hon kommer tilbaka :D  .
Sen ikväll ska vi förmodligen på maskeradsfest någonstans i byttorp !
kukul :) .
fast vet inte om jag har lust ioförsig,  kanske ska vi stanna hemma, hyra film och käka godis, det skulle också vara gött, vi får väll sen vad vi känner för .
igårkväll, när vi kom hem satt vi och tittade på massa gamla bilder, alltid lika kul! och sen såg vi massa gamla videos på oss, HAHAH  ! så jävla kul när man ser jennifer, mig & malin att fjanta sig till massa låtar!
jag saknar det !
Måste sova lite mer sen  innan vå går iallafall, har sovit nio timmar inatt men känns som en, härligt !

idag ska jag städa hela lägenheten också, och fixa min garderob, där inne är det inte speciellt bra ordning precis !

nu blire frukost !

ciiiiao ! ♥


hemma

hejhej, sitter här och halvsover med jennifer bredvid mig, jag är svinhungrig och jennifer har snott mina raggsockor.
vi kom hem nyss :) , mötte amanda och så i stan.
och sen har man insett att person inte va som man trodde, vad tänker du med ?






här har ni en bild på sötot jennifer !

fixning

hej, vi har ännu inte käckat haha, brorsan lagar mat till oss nu:D ,  så fixar vi oss sålänge.
efter att vi har käkat ska vi dra ut, får väll se vad som händer,  får väll ringa fanny sen med, lovade ju det. så får man väll möta upp henne eller något :) .
nu ropar han att det är klart, haha, miiiin kock , mohaha :D


Pick me up

hej bloggen ! väntar på segot jennifer som nu har sagt femmiljarder gånger att hon är påväg,
vi ska antingen mysa eller dra ut :) , vi får se vad vi känner för sen, först ska jag iallafall laga mat till oss :D  haha.
bekängfesten är ju idag också, plus teknis inspark, får väll se hur vi gör.

bästa låten

just nu är iallafall,
Emilia de poret - Pick me up
fannys låt :) 

ska käka upp allt godis jag har innan jennifer kommer, annars kommer hon snoo, haha ne, en geisha kan hon väll få...







svenska

hallo!
just nu har vi svenska,  sitter  här i datasalen med Matilda, har just tryckt i  mig en baguette med kyckling plus en mer, jag hungrade ju ihjäl ! haha ;)
Sen ska jaag hem och sova lite.
Känns som att jag håller på att bli sjuk, så jag får sova bort det lite sen.
haha hittade massa gamla bilder också, shit  vad fin man var  !  hahah

aja, skriver mer sen !

kraaamar  ♥


Godnatt

klockan är bara lite över nio men nu ska jag sova, eller jag har tänkt att sova snart, ska bara duscha, äta och göra massa andra sånadär saker, sommar väll om typ femhundra timmar,
fredag imorgon också, så jävla sköönt! och emmelie kanske kommer till skolan imorgon också :) , hoppas det, hon har ju vart sjuk.
min bror kom hem nu, jag ska försöka muta honom med något så att jag får låna hans ipod, haha.

just det, har idrott imorgon också, kommer väll få träningvärk, vi ska ju springa och mästa våran puls, det lät jobbigt när jag hörde det iallafall, hehe .


trött tjej, oja.

sov sött,  natti :*

monki

är inne på monkis hemsida nu i pausen på idol och dom har fått in sjukt mycket fint nu !
ska ju till göteborg snart så det får väll bli att köpa lite då.
nu börjar idol, måste se vad som händer med den sjuukt nervösa killen, stackarn.

Puss ♥


yepp yepp

hola !
sitter här i min säng med min randiga tröja, ett paket glass och filtar,  mysigt värre.
har invigit min goa, randiga tröja idag också, yepp yepp.

kaoset i mitt och min brors badrum beror på renovering, så fint är det där inne nu, verkligen !





imorgon åker min familj till varberg, men jag stannar kvar här i borås,  ska träffa mathilda och evelina!
Vill träffa fanny i helgen också men hon ska ju vara så upptagen, haha, businesswoman !

var med mammsen och köpte mysbralls idag med, så jävla gos. Sen har jag  lärt mig göra krullar idag eller med andra ord permanenta!

nu ska jag fixa massa goda saker och sätta mig framför tv:n och se idol, samtidigt som jag ska sätta in massa framkallade bilder i fotoalbumet,

ciiiao !        


nytt.


när jag skulle åka hem gjorde jag en tabbe till förresten, jag hoppade jag på fel buss ? fråga mig inte varför men jag trodde att det var min buss, haaha, jag hoppade av i stan och gick in på gina, hittade en söt, randig bastopp som är bra att ha .
har glömt visa och säga att jag fått ett  bodybutter av min fina kusin, ett från bodyshop, doften coco (kokos) .




på understa bilden fick min kamera ett ryck och färgerna blev konstiga!




Onsdag

jag had ställt klockan på kvart i sex idag, jag skulle gå upp tidigt för att slippa stressa. det trodde jag iallafall.
När klockan ringde låg jag kvar i sängen och drog mig lite grann, gick upp efter ett tag och märkte att det var väldigt tomt, varken jezper eller mamma var hemma ? jag tittade på klockan och märkte att den var fem i sju, haha, shit vad jag sprang runt här hemma, haha, min buss gick ju kvart över sju !
jag drog på mig kläderna hämtade en rissifrutti och sprang ! haha, jag sprang ju inte och försökte stoppa sopbilen idag ivarefall. vilket jag försökte göra igår, haha, jag trodde ju att det var bussen !

jag kom iallafall til skolan i tid!

haha, jag är så duktig.

det ska bli värme i helgen också,  alla älskar det och jag med egentligen, men jag är sugen på höst nu, stora tjocka gosiga koftor, och massa andra varma saker, hösten är  mysig.


puss söton .


tiisdag

hello, vaknade i morses,  och det kändes som att jag gick upp mitt i natten, som att jag hade sovit 10 minuter, fy, usch, hela dagen har jag vart konstig, helt vimsig haha, tappat lite grejer här, gapat lite där, trillat lite där. hahah!
daniella bara skratta :'( hhaa.
måste nog försöka somna lite tidigare ikväll .

har lärt oss locka med spolar och sånt idag, kulkul, eller ne nu ljuger jag.
jag flippade ut på dom jobbiga spolarna, hur pillig jag skulle vara, hur jag inte kunde stå stilla, haha, i vanliga fall skulle jag tyckt det var skitkul, men idag, haha, jag vet inte vad det var med mig.
vi slutade tjugo i två iallafall, då tog jag bussen till stan med daniella och emelie,   emelie skulle försöka fiwa apu, och och fick på, hmm, vad var det de hette? typ barbeshop, eller något ?

jag vill till göteborg snart, och shoppa!
behöver massa grejer, massvis med mysiga koftor och sånt. gos .

jag ska försöka titta på allt plugg nu med, vilket jag inte gjorde igår, sen så blir det att ringa fanny och se om hon lyckat tagit sig hem ifrån varberg än ! 

 
jag är asshet i en busskur någonstans.


080908

hej folket,
sitter här i min säng med laptopen, musik på högsta volym och tänker, jag tänker på samma sak hela tiden,  dom som känner mig vet vad,
jag vill inte ..




idag har jag pluggat massa, saknar fanny, fast jag ringde henne i morse, buhuu, my bestfriiend, hon ska ju vara här på sin födelsedag :'( inte i varberg :(!haha, nu ringde hon och frågade vart en bra restaurang ligger i varberg !

har fixat mammas hår och så, färgade utväxten och så, blev riktigt bra! min mamma är fin hon !
jag hade lust att gå ut och springa med malin nu också, men hon är laaaat, hahha ;)

får ta det imorgon istället!

imorgon börjar man åtta, buhuu, inte lika härligt.
sen slutar man typ tre eller något, myys, sen får man se vad som händer, fika kanske ?  får se !

ska gå nu,          ♥

skoolan.

jag och therese hade sjukt tråkigt på lektione vilket resulterade i massa kort, haha, jag har värsta smailet på varenda, haha .


jag

aaw, söto therese :)

therese är heeet ;)

My best friends birthday !

Idag ska alla hurra för Fanny, för idag blir hon 16 är, min fina vän !


Grattis sötnos,  hoppas du får väldens bästa dag !
Och jag vet att du älskade min sång imorses ! hahaha




hellooo monday !

hej söton :) !
började halv tio och slutade tio i tolv idag, som jag alltid gör på mågndagar ;), underbaaart !
fast vi fick hur mycket läxor som helt i arbetsmiljö & säkerhet :(, men det är väll bara att börja jobba på det .

jag har ju inte berättat så mycket om helgen heller, eller jo jag skrev ju om fredagen i det tidigare inlägget.
Men i lördags så var vi i allafall hos malin, i hennes lägenhet där det var fest, fast helt plötsligt kom det in indier, typ 8 stycken och värmde mat,  i mikron, hahahahah.

jag åkte dit med fanny, men sen var emelie, julia, olivia och mimmi där med :)

ja, nu har ni fått två små förklaringar om min helg, fredagen och lördagen !

Puss ♥

fredags .

i fredags blev det förfest hos Daniella, för att vi sedan skulle vidare, finns inte så mycket  mer att säga förutom att det är ett gäng sjukt härliga tjejer !




sommarvärme, nästan, vi var på G !



                                                    ♥

sov sött

jag har försökt traggla in engelska nu hur länge som helst men känns ändå inte som att jag fattar mer, haha, jo lite, men shit vad svårt det är .
ska ha idrrott imorgon också, kommer förmodligen somna där under dansen (vi har dans på idrottslektionerna)
haha, jag har tagit min brors shorts också, haha, han blir nog glad om han märker det, haha.
bara massa kärnämnen imorgon också ;) , nu måste jag sova, mina ögonlock trillar ihop,



och jag har varit duktig, har ordning på alla mina grejer nu, ska inte tappa bort allt som jag alltid gör haha. 
men aja, natti !              ♥


040908



första bilden ska föreställa mina fötter plusmitt svklippta hår, ja jag är korthårig och blond nu, innan var jag ju långhårig brunett, höhö,  ne men vi fick klippa våran lilla hårremsa som vi fått idag .
sndra bilden är emelie som nog försöker gömma sig bakom mobilen
och tredje bilden är en suddig bild på mig, har inte en aning vad jag sysslar med .

annars  sitter jag här och bara degar lite, ska väll börja plugga snart.
började åtta idag, och slutade halvtre, och jag är helt slut, asstrött.
efter skolan blev det en sväng på stan med therese som väntade på sin pojkvän, vi käkade cheesebörjare och sånt, haha, oja,fett ska det va !

imorgon ska vi hem till daniella och så, sen får man väll se vad som händer .

natti.

sitter här i brors rum och halvsomnar, inte en aning varför jag är så trött, men jag får väll försöka ta mig till sängen nu och nana lite, ska ju med tjugo över sju bussen, buhu, sju är natt.




haha shiiiiiet vilket snygging ! , och det regnar ALDRIG i borås...





sov söt godingar   ♥

then i wait for better days


hej !
kom hem från stan precis, köpte mig ett par byxor, chinos. höhö .
amanda köpte massa fint hon också, vi tittade på kaniner också, vi dog lite där, så sjukt söta, jag ville bara stoppa ner en i väskan och ta med den.
jag vill ha en kanin.

jag måste börja plugga snart, på teorin, ska ju kunna schamponera ett hår imorgon.


Amanda, söto !


hon trodde man kunde sno kaninen genom glaset, då smart tjej det där !


tjingeling !

fixat & klart !

Nu är jag hemma återigen och jag har fixat en apu-plats på ett skitmysigt ställe som jag inte alls tänkt på att gå till förut, nämligen frisörsalongen karma!

jag som vart så orolig över att jag inte skulle få någon men nu är det ordnat.





ja nu ska jag käka en pizza och sen ska jag hoppa på bussen igeeen för att möta upp amanda för att åka till stan,  fanny skulle med egentligen men hon är lat, haha, ne lat kan jag ju ioförsig inte säga att hon är, för hon skulle ju ut och springa istället, haha.

pizzan kallar !

haha, ha det bra snyggon !

en måndag i mängden

hej vänner .
har precis kommit hem nu, vi skulle ju slutat tio i tolv idag men fck sluta ännu tidigare för att våran lärare inte fick på filmen ;)hahah, hon frågade om någon var teknisk, alla bara: NEEEJ, fast jag tror att alla visste att hon glömt sätta i scart-kontakten, hahahah.
smart tjej!

efter skolan skulle vi till thasilk och käka buffé men jag var mer sugen på frapino, jag, linda och compani drog till expresso  house, efter det mötte vi upp dom andra som vart på thaaai och snacka lite om hur vi ska göra på fredag, då insparken är, men vi får väll se .
efter det gick, sophie, emelie, linda och jag och fixade block och massa grejer, höhö, duktiga som vi ääär .
nu är jag iallafall hemma, men ska snart hoppa på en buss igen för att hoppa av vid mammas jobb för att sedan fixa apu-plats på någon frisörsalong här i staden.



såhär såg man ut idag.
ser ni min våran snygga röda cykel i bakrunder elleeeeer, hhöhö, den ät sniiiiggaast<3<33<333

RSS 2.0